Nicușor Dan: PMB a refuzat cererea Simonei Halep de a se întâlni cu fanii. PMB dezminte informația

Nicușor Dan: PMB a refuzat cererea Simonei Halep de a se întâlni cu fanii. PMB dezminte informația
Publicat: 11/06/2018, 15:01
Actualizat: 26/03/2019, 07:59

„Primăria Capitalei a refuzat solicitarea Simonei Halep, campioana României de la Roland Garros, de a se întâlni cu fanii într-o piață din București. La schimb, Primăria i-a oferit scările exterioare de la Arena Națională pentru acest eveniment. Indiferent de motivele invocate, nu trebuie decât să ne amintim cum sunt întâmpinați marii campioni în capitalele europene, cum sunt organizate întâlniri spectaculoase cu fanii lor în piețe și pe străzi”, reiese din postarea lui Nicușor Dan

Acesta a precizat că Primăria Capitalei s-a mobilizat doar pentru mitingul PSD, care a avut loc sâmbătă seara, în Piața Victoriei.

„Asta înseamnă să recunoști valorile și să le prețuiești! Și la noi s-a mobilizat exemplar Primăria Capitalei, dar pentru mitingul PSD. Și tot pentru PSD, Arena Națională a fost loc de mari manifestări grandioase. Simonei Halep i-au rezervat doar scările exterioare. Acum înțelegem sistemul de valori al Gabrielei Firea. Update: După valul de nemulțumiri de pe rețele sociale, Gabriela Firea a decis să deschidă Arena Națională pentru Simona Halep. Măcar atât!”, a mai scris deputatul pe Facebook.

În replică, Primăria Capitalei a dezmințit informația, menționând că președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a contactat Primăria Capitalei pentru organizarea unui eveniment dedicat Simonei Halep.

„Primăria Municipiului București dezminte categoric informațiile vehiculate în mediul online conform cărora ar fi refuzat aprobarea desfășurării evenimentului de prezentare a trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros, în altă locație decât Arena Națională. Pentru corectă informare a opiniei publice va informăm că ieri, în jurul prânzului, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a contactat Primăria Capitalei în vederea organizării împreună a unui eveniment care să marcheze performanță campioanei Simona Halep”, reiese dintr-un comunicat transmis de PMB.

Municipalitatea subliniază că „a răspuns promp acestei propunei”, cu atât mai mult cu cât campioana de la Roland Garros este cetățean de onoare al Capitalei.

„Reprezentanții Primăriei Capitalei precum și cei ai Federației Române de Tenis au stabilit, de comun acord, că Arena Națională reprezintă cea mai potrivită locație unde se poate organiza un eveniment de înalta ținută, așa cum merită o campioană de talia Simonei Halep. Arena Națională oferă toate facilitățile iubitorilor sportului, atât din punct de vedere al confortului cât și al siguranței sau accesului și găzduiește cele mai importante evenimente sportive naționale și internaționale”, mai precizează primăria.

Simona Halep va ajunge pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, luni, la ora 16.15, unde va fi primită, la Salonul Oficial, de către ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, dar și de președintele FRT, George Cosac.

De asemenea, PMB a anunțat, duminică, faptul că, luni, începând cu ora 20.00, toți cei care vor să o vadă pe Simona Halep sunt așteptați pe Arena Națională.

Accesul va fi permis prin străzile Maior Coravu, Pierre de Coubertin și Basarabiei, intrarea fiind liberă.

Liderul WTA, Simona Halep, a câștigat primul său turneu de Mare Șlem din carieră, sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1 pe americanca Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros.

Nicolae Oprea
Absolvent al Universității București, Nicolae Oprea și-a început cariera de jurnalist în anul 2004 și a semnat de-a lungul acestor ani în publicații mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Anxietatea și depresia, provocate de un obicei banal. Poate fi evitat zilnic
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu