Mitingul PSD împotriva abuzurilor 9 iunie 2018 cronica la minut

Publicat: 10/06/2018, 00:12
Actualizat: 04/07/2018, 12:50

Înregistrarea integrală a mitingului PSD-ALDE împotriva abuzurilor din Piața Victoriei din București.


23:00În urma mitingului PSD-ALDE, în Piața Victoriei au rămas maldăre de gunoaie, pancarte și lozinci.


În timpul discursului lui Liviu Dragnea, protestatarii #rezist au proiectat logo-ul mișcării pe Palatul Victoria.


Deputatul PSD Andreea Cosma printre pesediștii veniți la miting din Prahova

andreea cosma


22:10Mitingul se încheie cu Imnul național

final de miting cu imnul national


22:08Liderii PSD aprind luminile de la smartphone, îndemnând mulțimea să facă la fel sau să aprindă lanternele

lanternele


22:07 Liviu Dragneaîși încheie discursul. Este înconjurat de liderii PSD.

„Am fost întrebat de ce am ales culoarea albă pentru astăzi. Pentru că albul simbolizează curățenia. Și noi asta facem: curățăm țara de mizeria împrăștiată de acești șobolani! Mi-a zis cineva că suntem brigăzile albe. Fie și așa! Este o luptă deschisă! Noi luptăm pentru dreptate și democrație, ei luptă pentru poziții și supraviețuire! Noi luptăm pentru drepturile și libertătile omului, ei luptă pentru a-și ascunde nelegiuirile și abuzurile! Le spun un lucru: Am tot crezut că nu va trebui să ducem această luptă și în stradă! Le-am cerut mereu să nu mai incite la proteste! Le-am cerut mereu să nu mai manipuleze oamenii să le apere acest sistem corupt, odios, toxic, care ne otrăvește societatea și sugruma țara! Dar nu au vrut! Așa că atunci când stradă a rămas singurul lor argument, am hotărât să ieșim și noi”, a spus Liviu Dragnea în timpul discursului său de la mitingul din Piața Victoriei.

El a mai spus că dacă Statul Paralel nu va înțelege că regimul lui s-a încheiat, „dacă vor continuă să își bată joc e drepturile și libertățile acestui popor, românii VOR VENI DIN NOU, mai mulți”.

„Suntem hotărâți să mergem până la capăt. România s-a trezit! Românii s-au trezit din somnul cel de moarte în care-i adânciră barbarii de tirani! Așa să ne ajute Dumnezeu! Victorie!”, a punctat în finalul discursului Liviu Dragnea.

finalul discursului lui dragnea


22:00 Discursul lui Liviu Dragnea încă nu s-a terminat, dar oamenii încep să plece acasă


„Statul Paralel are cheltuieli uriașe. Toți am plătit sute de milioane de euro pe interceptări și supravegheri,” atrage atențiaLiviu Dragnea. „Cei care au făcut abuzuri trebuie să răspundă și să plătească din buzunarul lor. (…) Guvernarea noastră merge atât de bine, încât cresc și salariile securiștilor.”

„Nimeni nu e la adăpost. Oricine, absolut oricine în România poate fi vizat de un denunț care să-i aducă o arestare sau o condamnare. Te cerți cu vecinul, riști un denunț la DNA. Ai o dispută la serviciu, te alegi cu un denunț la DNA. Vorbești cu cineva la telefon care e interceptat, riști imediat să fii suspent într-un dosar penal. Iar dacă mai ai ghinionul să cunoști pe cineva, să vorbești cu cineva, să fii prieten cu cineva care e în vizorul Statului Paralel, atunci o să fii chemat să devii denunțător, să-ți denunți prietenul sau cunoștiința. Pentru ei nu mai contează adevărul, nu mai contează realitatea, nu contează nici drepturile, nici libertățile noastre. Contează doar denunțul, contează doar povestea inventată, proba falsificată, interceptarea măsluită”, a spus Liviu Dragnea în timpul discursului său la mitingul din Piața Victoriei.

El i-a îndemnat pe cei prezenți să-și ia înapoi „democrația care a fost furată”.

„Statul paralel trăiește și pe picior mare, are cheltuieli uriașe. Toți am hrănit și încă hrănim prin munca noastră această mașinărie uriașă cu care se toacă destine și se înfrâng conștiințe. Toți am plătit sute de milioane de euro pe interceptări, filaje și monitorizări.”

liviu dragnea


21:50 Metrorex anunță căREDESCHIDE STAȚIA PIAȚA VICTORIEI la ora22:10


„Staliniști și securiști vor să ne transforme pe toți într-un popor de denunțători,” acuzăLiviu Dragnea. „Este un plan odios de dezbinare și învrăjbire a românilor. (…) S-a mers mult prea departe ! Toți ați putea fi atinși de mâna lungă a acestor securiști. Sunt 6 milioane de români supravegheați de Statul Paralel. Este inacceptabil ! Este intolerabil”

„Este mai mult decât ne-am fi putut închipui vreodată! (…) Este mult prea mult! Este inacceptabil! Este intolerabil! Nici măcar nu contează dacă ești vinovat sau nu! Nu trebuie să fii vinovat pentru a fi ascultat! Nu trebuie să fii suspect sau inculpat pentru a fi monitorizat și interceptat! Nu contează nimic din toate astea! Important e că Statul Paralel să știe ce vorbești, ce gândești, ce simți, ce îți dorești! Cu cât știe mai mult, cu atât el devine mai puternic și mai represiv, iar noi toți devenim mai vulnerabili și mai expuși abuzurilor de orice fel. Ei știu bine acest lucru și știu și mai bine următorul lucru: Tot, absolut tot ceea ce spui, poate fi folosit într-o zi împotrivă ta sau a altcuiva! Deci NU VĂ FACEȚI ILUZII că sunteți în afară mizei! Nu vă faceți iluzii că nu contați! Fiecare contează. Nimeni nu este în afară radarului Statului Paralel. Toți suntem ținte sau putem deveni ținte la un moment dat! Nu trebuie să ne facem iluzii că doar înalții decidenți vor fi victimele denunțurilor și probelor false! Să nu ne facem iluzii că doar cei cu funcții publice sunt țintă denunțurilor și a execuțiilor organizate de Statul Paralel! Toți pot deveni ținte vii ale acestui sistem odios”, a adăugat Dragnea.

liviiu dragnea


Președintele PSD Liviu Dragnea atrage atenția că „beneficiarii politici ai Statului Paralel pierd alegerile la urne și vor să le câștige prin DNA și SRI.”

liviu dragnea


21:33ApareLiviu Dragnea și mulțumește Simonei Halep pentru victoria de la Roland Garros. Apoi nu uită să salute „pe toți trimișii Statului Paralel aflați în piață”

„Vă salut cu respect și admirație pe toți cei care ați venit astăzi, să fiți alături de noi aici, în București, în Piața Victoriei, membri de partid, dar și oameni care nu fac parte din niciun partid politic, dar care au speranța și credința că putem trăi într-o țară mai bună și au credința că vocea poporului trebuie să fie auzită în afara propagande securiste, care vrea să ne facă să credem că suntem puțini. Ați dat dovadă de curaj venind azi aici. V-ați asumat cu demnitate poziția, v-ați asumat cu demnitate dreptul la libertăți și democrație, iar pentru asta meritați aplauzele tuturor”, le-a spus Liviu Dragnea celor care sunt prezenți la mitingul din Piața Victoriei.

El a ținut să-i salute „cu milă pe toți trimișii în piață ai Statului Paralel, civili sau nu, la ordin sau din curiozitate”.

liviu dragnea


21:26„Dragi prieteni, rezultatul votului românilor trebuie respectat,” și-a început discursul Viorica Dăncilă. „Noi am mărit salariile românilor. Ei au fost împotrivă și le-au tăiat când au fost la guvernare. Noi am mărit pensiile românilor. Ei au fost împotrivă și le-au tăiat când au fost la guvernare. (…) Guvernul va lupta în continuare pentru prosperitatea românilor.”

„Rezultatul votului românilor trebuie respectat. Abuzurile din Justiție trebuie să fie stopate, trebuie să închidem epoca urii și a dezbinării. Iată care este diferența dintre noi și cei care ne împiedică să guvernăm. Noui am mărit salariile românilor. Ei au fost împotriva măririi salariilor și le-au tăiat atunci când au fost la guvernare. Noi am mărit pensiile românilor. Ei au fost împotriva măririi pensiilor și le-au tăiat atunci când au fost la guvernare. Noi am început refornma în Justiție. Ei se opun”, a spus premierul Viorica Dăncilă la mitingul din Piața Victoriei.

Ea a arătat că economia României a crescut și „crește în continuare”.

„Cui îi folosește asaltul permanent împotriva guvernului? Cei care fac acest lucru doresc cu adevărat binele României? Eu nu cred. Am fost acuzată de trădarea țării. Acuzațiile care mi se aduc sunt aberante, dar mă aștept la orice din partea unor oameni lași, incapabili să ducă o luptă politică la lumina zilei. Au făcut întâi totul ca noi să pierdem alegerile. Președintelui PSD, Liviu Dragnea, i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei electorale din 2016. Președintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i s-a deschis dosar penal chiar înaintea campaniei electorale din 2016. Au făcut totul ca noi să pierdem alegerile, dar împreună am câștigat. Dar ei nu vor să accepte nici azi că au pierdut. Nu au onoare, dar ceea ce este grav este că le lipsesc convingerile democratice”, a adăugat Dăncilă.

În opinia Vioricăi Dăncilă, critica guvernării are o singură coordonată – ura față de PSD.

„Niciun program alternativ, nici măcar o critică aplicată. Încă nu au flat că românii nu-și mai doresc abuzuri, că nu îi vor vota niciodată pe cei care urăsc și dezbină”, a mai spus premierul.

Ea a ținut să transmită că guvernul „va lupta în continuare pentru prosperitatea românilor”. „Nu vom ceda presiunii, nu vom ceda în fața abuzurilor!”

viorica dancila


21:20 Lia Olguța Vasilescu: „Prezența voastră aici demască un sistem obișnuit să lucreze cu manipulare. Dumneavoastră arătați aici că Statul Paralel nu mai poate minți la nesfârșit.”

„Ardealul e aici? Moldova e aici? Oltenii mei, sunteți aici? Vă întreb ca să stie cu toții că românii sunt în stradă. În aceste zile am auzit multe speculații legate de protestul nostru. Am fost luați în râs, contestați, puși la zid, jigniți, văd că ați venit în număr foarte mare și este extraordinar, pentru că prezența voastră aici demască un sistem care este obișnuit să lucreze cu manipulare, cu cătușe, cu violență. Dumneavoastră arătați că Statul Paralel nu mai poate minți la nesfârșit”, a spus Lia Olguța Vasilescu la mitingul PSD din Piața Victoriei.

Ea a povestit că a cunoscut Statul Paralel, pe care l-a avut ca „musafir nepoftit”.

„Am venit astăzi în fața dumneavoastră să vă spun cum arată statul paralel, pentru că eu l-am văzut, l-am cunoscut, m-a vizitat acasă, mi-a venit ca musafir nepoftit la primărie, l-am văzut în birourile DNA, de unde am ieșit cu cătușe. (…) Am fost umilită, acuzată pe nedrept cu acuzații absolut aiuritoare. (…) Statul Paralel înseamnă camere de luat vederi puse în dormitor, înseamnă urmărire prin GPS și înseamnă interceptări de telefoane, familii traumatizate, înseamnă umilință, înseamnă călcarea în picioare a tuturor drepturilor elementare și Statul Paralel are un chip, iar în spatele lui se ascund securiști, procurori, jurnaliști”, a mai spus ministrul Muncii.

lia olguta vasilescu


21:17Mariana Rarincamulțumește pentru sprijinulprimit din partea oamenilor in perioada cât a fost închisă pe nedrept

mariana rarinca


21:08 Este invitat să vorbeascăMatei Brătianu, liderul sindicatului din Poșta Română, fost deputat PSD: „Sunt aici împotriva abuzurilor. Puterea poate fi exercitată cu bună credință și profesionalism.” El încheie cu bancul cu Dumnezeu și cel ce se ruga să câștige la Loto, dar nu juca.

matei brătianu


20:57Intră în scenă președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu:„Trăim într-o democrație controlată de Statul Paralel. Cum se explică faptul că Kovesi e mai importantă decât Constituția? Noua securitate are doi părinți: Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Băsescu a creat-o, iar Iohannis o folosește.”

„Azi e pentru mine o după-amiază foarte frumoasă, pentru că simt că adie vânt de libertate”, a spus Tăriceanu, adăugând că a constatat că, după 1989, speranțele că democrația s-a instalat definitiv în România nu sunt îndeplinite.

„Noi trebuie să continuăm să luptăm până când forța sănătoasă a instituțiilor democratice, legitime, alese de voi, acești cetățeni ai României, vor învinge forțele bolnave, forțele obscure, forțele întunericului, forțele oculte care au pus mâna pe această țară. Trebuie să ne luăm libertatea înapoi. Vrem democrație adevărată, iar o democrație adevărată înseamnă o justiție independentă și corectă, o democrație adevărată înseamnă separația puterilor în stat, o democrație adevărată înseamnă respectarea rezultatului alegerilor libere, respectul pentru drepturile și libertățile individuale și faptul că suntem cu toți egali în fața legii”.

El a subliniat că statul paralel nu poate coexista cu cel democratic.

„Cum se explică că Kovesi a devenit mai importantă decât Constituția, decât dreptul nostru la un proces echitabil și corect, dreptul nostru pentru respectarea libertăților individuale și pentru prezumpția de nevinovăție? Sunt convins că nu veți accepta, după 25 de ani, să spunem că Securitatea cea atât de temută în comunism nu a murit, ci doar s-a transformat. Ea vrea să fie din nou la putere, mai perfidă și mai periculoasă decât a fost. Acum evident că nu mai are în spate tancurile sovietice, dar s-a insinuat . Știm bine, sistemul ne ascultă telefoanele, ne urmărește, iar când ne împotrivim face tot ce se poate săne bage la pușcărie. Din 2008, mii de oameni au căzut nevinovați, victime ale noii securități”, a mai spus liderul ALDE și l-a acuzat pe Traian Băsescu că a creat noua securitate, iar pe Klaus Iohannis că o folosește împotriva oponenților politici.

Tăriceanu a promis că „ascultările telefoanelor vor înceta, intervențiile nelegale în politică și în economie VOR ÎNCETA„, aceasta fiind „responsabilitatea instituției supreme a democrației, adică a Parlamentului”.

calin popescu tariceanu


20:45Deputatul PSD Liviu Pleșoianuîmpărtășește mulțimii câteva lozinci „Ludovic, nu fii trist, Tu ești noul securist!”, „Werner și Codruța / Să-și facă bocceluța” sau „Codruța Koveși / Ne va părăsi” și citește un mesaj în engleză pentru presa internațională

Liviu Pleșoianu


20:39Primarul general al Capitalei Gabriela Firea le-a cerut oamenilor să confirme dacă au venit de bună voie la București. „Vreau, încă de la început, să lămurim câteva chestii pentru că s-au spus atât de multe minciuni în ultimele zile, încât trebuie cu toții să le dăm o lecție. Ați venit de bunăvoie la București? Ați venit cu drag? Vă place la București? Ați venit cu japca la București? Nu! V-a plătit cineva? V-a obligat cineva? V-a amenințat cineva? Bine, ați venit de bunăvoie la București”, i-a întrebat Firea pe manifestanții strânși în Piața Victorie.

Primarul general al Capitalei a declarat pe scena din fața guvernului că Piața Victoriei este a tuturor românilor și nu mai trebuie să fie „confiscată”.

„Dreptul românilor este sfânt, votul românilor este sfânt, nu mai putem accepta în țara noastră să votăm, să avem alegeri libere, să avem un parlament stabil, să avem un guvern legitim și alticineva cu geacă roșie, participând la mitinguri ilegale să ne confiște votul românilor. Mitingul nostru este legal, autorizat, noi suntem cei care respectăm legea. Această Piață a Victoriei trebuie să fie a tuturor românilor care știu ce înseamnă democrația. Această piață nu mai trebuie să fie confiscată de oameni plătiți de interese contrare țării nostre”, a adăugat Firea.

În finalul discursului, Gabriela Firea a rostit câteva versuri ale poeziei „Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie?” de Mihai Eminescu.

Gabriela Firea la miting


20:30Actorul Costel Constantin deschide mitingul PSD felicitând-o pe Simona Halep pentru victoria de la Roland Garros.

Costel Constantin


20:05 Metrorex anunță căÎNCHIDE STAȚIA PIAȚA VICTORIEI. Călătorii nu vor mai avea acces în subteran, iar trenurile de metrou nu vor mai opri în această stație.


20:00Pe ecranele din Piața Victoriei rulează un film despre abuzurile din Justiție contabilizate de PSD

Film PSD despre abuzurile din Justiție


19:45 Liderii PSD au ajuns în Piața Victoriei. Zeci de mii de oameni îi așteaptă

Mitingul din Piața Victoriei la 19:45


Românii au început să glumească pe Twitter pe tema mitingurilor de azi.


În jur de 100 de protestari #rezist au încercat să intre în Piața Victoriei, dar au fost opriți de jandarmi.


19:20 Pentru a mai trece timpul, puțină muzică în Piața Victoriei. Oamenii așteaptă începerea mitingului.


În paralel, în centrul Capitalei se desfășoarăMarșul Diversității.Aproximativ 2.000 de persoane, lesbiene, homosexuali sau travestiți, dar și cei care susțin relațiile între persoane de același sex au pornit în marșul pe Calea Victoriei. Printre ei, și ambasadorul Marii Britanie, Paul Brummell.”Sunt aici pentru BUCHAREST PRIDE. Ambasada Marii Britanie din Românie felicită, sprijină Bucharest Pride. Este o oportunitate de a sărbătorii comunitatea LGBT aici în România. Într-o lună va avea loc și London Pride (…) unde sunt așteptați 26.000 de oameni. Sunt fericit că aveam și un Bucharest Pride și este un mesaj foarte important pentru că diversitățile ne îmbogățesc,” a declarat ambasadorul.


19:00Peste 70.000 de oameni sunt adunați în Piața Victoriei.

Peste 70.000 de oameni adunați la mitingul din Piața Victoriei


Pregătiri pentru Marșul Diversității.


Simona Halep sărută primul său trofeu de Grand Slam la Roland Garros 2018


Mii de simpatizanți și membri PSD și ALDE sunt adunați în Piața Victoriei și au urmărit finala de la Roland Garros pe un ecran imens. Iată cum au reacționat la victoria Simonei Halep:


Un grup de membri PSD veniți de la Brașov repetă imnul de stat în curtea Romexpo. Simona Halep tocmai a câștigat finala la Roland Garros


18:14VICTORIE! Simona Halep câștigă PRIMUL MARE SLAM din carieră ! 3-6 6-4 6-1 cu Sloane Stephens, în finala turneului de la Roland Garros!


Unii dintre participanții la mitingul PSD au adus pancarte cu mesaje cel puțin ciudate. Cine ar putea sta cu labele pe salariile și pensiile lor?

Mesaje ciudate pentru mitingul PSD


„Nu știm unde mergem. Noi suntem CA OILE. Toți crede că ăla din față e mai deștept decât ăsta din urmă,” ne explică un manifestant în drum spre Arcul de Triumf. Tot mai mulți pesediști sosesc în zona de nord a Capitalei.


Meciul lui Halep stărnește interes și printre pesediști. În curtea Romexpo, pe un ecran imens, câteva sute de oameni urmăresc cum Simona răstoarnă rezultatul din finala de la Roland Garros.


17:37Simona Halep reușește să egaleze în finala de la Roland Garros. Câștigă setul al doilea cu 6-4, dupa 43 de minute de joc. Partida este comentată LIVE BLOG pe prosport.ro.


Marșul pentru normalitate organizat de Partidul Noua Dreaptă a adunat în jur de 100 de persoane, care au plecat din Piața Victoriei spre Patriarhie.”Suntem aici pentru a apăra normalitatea, pentru a ne asigura că copiii noștri, copiii dumneavoastră vor avea șansa să se nască și să crească într-o țară normală. Suntem aici pentru a spune un nu hotărât tentativei de legalizare a căsătoriilor și adopțiilor homosexuale, lucruri care nu au adus niciun beneficiu în nicio țară”, a declarat Tudor Ionescu, președintele partidului.


17:00Simpatizanții PSD încep să sosească cu autocarele din țară. Se adună în zona Pieței Presei .


16:52 Simona Halep pierde primul set din finala turneului de tenis de la Roland Garros. 1-6 după 42 de minute de joc cu Sloane Stephens. Partida e comentatăLIVE BLOGPE prosport.ro


Creatorii de mesaje ai PSD sunt foarte ingenioși în campania pentru promovarea mitingului din Piața Victoriei. Iată un VIDEOcare ține cont de apetența tinerei generații spre comunicarea prin smartphone și importanța simbolurilor în transmiterea mesajelor


NU anarhiei ! DA democrației ! Gabriela Firea își anunță prezența la miting și îi îndeamnă pe totți ce vor democrație, nu haos și abuz, că vină la ora 20:00 în Piața Victoriei.


Șanse de ploaie de 40% pentru sâmbătă seara, avertizează meteorologii. Bucureștenii sunt sfătuiți să nu-și uite acasă UMBRELELE.


Ambasada SUA își avertizeaza cetățenii să evite mulțimile agitate sau agresive în timpul desfășurării mitingurilor de sâmbătă din Capitală. A fost emisă oDEMONSTRATION ALERT,în care sunt enumerate toate cele patru manifestări care au loc pe străzile Bucureștiului.

Potrivit unor surse oficiale, Ambasada americană nu a solicitat date oficiale instituțiilor românești pentru a-și întocmi evaluarea ce a dus la emiterea alertei.


Poliția rutieră a instituit restricții de circulație în centrul Bucureștiului și anunță ruteALTERNATIVE.

Sâmbătă, 9 iunie 2018 / 13:51:58

Peste 100 de persoane au pornit în Marșul Normalității



BUCUREȘTI (MEDIAFAX) – În jur de 100 de persoane au plecat în Marșul Normalității pentru a protesta față de legalizarea parteneriatelor homosexuale, dar și față de Parada Pride organizară de comunitățile LGBT, care va avea loc, sâmbătă după-amiază.

„Protestăm față de parada homosexualilor, o manifestare care considerăm că nu aduce niciun plus Bucureștiului, este o rușine și o palmă peste obrazul unei capitale creștine. De asemenea, protestăm față de proiectul de lege inițiat de PSD pentru legalizarea parteneriatelor homosexuale. Suntem aici pentru a spune „Rușine, Liviu Dragnea”. Suntem aici pentru a protesta și față de președintele Klaus Iohannis, care de trei ani de zile nu știe ce să mai facă sa blocheze și să amâne referendumul pentru familie, ultima oară trimițând proiectul de lege al noii legi a referendumului la CCR. Suntem aici pentru a spune „Rușine” întregii clase politice, tuturor partidelor parlamentare care de trei ani țin în loc această inițiativă, își bată joc de 3 milioane de români”, a declarat, pentru MEDIAFAX, președintele Partidului Noua Dreaptă, Tudor Ionescu.

Acesta a precizat că legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex nu a adus niciun beneficiu altor țări.

„Suntem aici pentru a apăra normalitatea, pentru a ne asigura că copiii noștri, copiii dumneavoastră vor avea șansa să se nască și să crească într-o țară normală. Suntem aici pentru a spune un nu hotărât tentativei de legalizare a căsătoriilor și adopțiilor homosexuale, lucruri care nu au adus niciun beneficiu în nicio țară”, a adăugat Tudor Ionescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată