19 mai 201712:16949

Metrorex anunţă închiderea mai multor staţii de metrou pentru modernizare. Care e perioada vizată

Metrorex anunţă închiderea succesivă a 11 staţii de metrou pentru efectuarea unor lucrări de modernizare a instalaţiilor de control-acces la staţiile cu un singur acces, în intervalul 15 iulie-29 septembrie. Metrorex susţine că "a informat autorităţile locale şi RATB referitor la perioadele când se vor executa lucrări în staţiile cu un singur acces şi, totodată, a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă".

Concret, programul va arăta astfel:

·         Pipera: 15 iulie – 21 iulie 2017

·         Constantin Brâncoveanu: 22 iulie – 28 iulie

·         Aurel Vlaicu: 29 iulie – 4 august 2017

·         Piaţa Victoriei 2: 5 august – 11 august

·         Basarab 1: 12 august – 18 august

·         Tineretului: 19 august – 25 august

·         Dimitrie Leonida: 26 august – 1 septembrie

·         Apărătorii Patriei: 2 septembrie – 8 septembrie

·         Costin Georgian: 9 septembrie – 15 septembrie

·         Berceni: 16 septembrie – 22 septembrie

·         Pantelimon: 23 septembrie – 29 septembrie


"Metrorex a informat autorităţile locale şi RATB referitor la perioadele când se vor executa lucrări în staţiile cu un singur acces şi, totodată, a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă (...) Lucrările de modernizare a staţiilor de metrou se desfăşoară atât ziua, cât şi noaptea, acolo unde procesul tehnologic permite acest lucru (...) Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor", se arată în cadrul unui comunicat de presă al Metrorex.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.