457 vizualizări 23 feb 2017

În perioada 25-26 februarie, zeci de producători români se adună la Târgul Primăverii - Târgul de Dragobete din Berăria H. Situată în incinta fostului Pavilion H din parcul Herăstrău, Berăria H va fi în acest weekend locul în care bucureştenii vor putea admira şi cumpăra sute de produse care mai de care, de la mărţişoare, produse handmade şi obiecte tradiţionale, până la haine chic, jucării şi mâncare bună.

Atmosfera de sărbătoare va fi completată de diverse spectacole live care se vor desfăşura în locaţie pe parcursul târgului şi la care oricine îşi poate rezerva un loc gratuit (în limita locurilor disponibile).

“Acesta este deja cel de-al doilea mare târg de sezon pe care îl organizăm în Berăria H (după Targul Iernii din Decembrie, anul trecut) şi ne dorim să facem o tradiţie care să cucerească tot mai mulţi oameni cu fiecare ediţie. Prin aceste târguri ne dorim să le oferim Bucureştenilor un pretext perfect pentru recreere şi distracţie, dar şi să-i încurajăm pe micii comercianţi din capitală şi, de ce nu din ţară, să-şi expună produsele într-un loc frecventat de mii de persoane în fiecare zi”, a declarat Vlad Dumitru, Director General Berăria H.

Mii de persoane sunt aşteptate Sâmbătă şi Duminică între orele 10:00 – 23:00 la primul târg din 2017 dedicat Primăverii care va avea loc în Berăria H şi la care intrarea va fi liberă pentru absolut oricine doreşte să participe ca şi vizitator. Locaţia este situată pe Bulevardul Kiseleff, nr. 32, Bucureşti, lângă Piaţa Presei Libere, iar mai multe detalii despre Târg şi despre expozanţi pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre Beraria H:

Berăria H este cea mai mare Berărie din Sud-Estul Europei şi cel mai mare restaurant din Bucureşti, cu o capacitate de aproximativ 2000 de locuri (în interior) şi 1000 de locuri pe terasă. Fiind poziţionată lângă lacul Herăstrău din Bucureşti, în clădirea fostului Pavilion H, Berăria H este una din cele mai atractive locaţii din ţară, atât ca arhitectură şi ca dimensiuni, cât şi datorită sutelor de evenimente anuale la care participă artişti de renume naţional şi internaţional.

 

--

Citește și: