Marian Godină îi cere iertare, public, lui Huidu: „Prost moment, prost polițist”

Marian Godină îi cere iertare, public, lui Huidu: Prost moment, prost polițist
Publicat: 24/08/2016, 09:15

Pentru că Găinușă a luat apărarea femeii și i-a ironizat pe polițiști, Marian Godină i-a răspuns ironic menționând, însă, și numele lui Șerban Huidu, fostul prieten și partener de afaceri al lui Găinușă, implicat, după cum se știe, într-un grav accident de circulație în 2011. Accident la care a fost trimis pentru cercetări și polițistul Marian Godină și cel care a fost desemnat să-l ducă la spital pe Șerban Huidu.

Agentul de la Rutieră își reproșează comportamentul din acel moment, în care, furios și puternic marcat de cele văzute, a avut un comportament nepotrivit la adresa vedetei TV, totul culminând cu replica „probabil aș face-o, dacă legea mi-ar permite”, în momentul în care Huidu i-a ceut să-l împuște.

La câteva zile de la schimbul de postări cu Găinușă, și la aproape cinci ani de la accidentul provocat de Huidu, Godină revine și, pe pagina personală de Facebook, își pune cenușă în cap și îi cere scuze, public, lui Șerban Huidu.

Iată, în continuare, postarea integrală a lui Godină: „Pe 16 octombrie 2011, în timp ce eram de serviciu, șeful meu m-a sunat să-l iau de la birou și să-l duc la Timișul de Sus unde avusese loc un accident rutier mortal. Am plecat într-acolo grăbiți, cu sirene și girofaruri. Îmi amintesc că vremea era foarte rea și că șeful meu mi-a zis de câteva ori să merg mai încet. Aflasem deja că unul dintre șoferi era Șerban Huidu, omul căruia îi luase permisul unul dintre colegii mei, cu doi ani în urmă, și pe care îl ironiza de câte ori avea ocazia.

Am ajuns la fața locului și am privit îngrozit la scenă de acolo. Pentru că alți colegi de-ai mei făceau deja cercetarea la față locului, am primit misiunea de a-l duce pe Șerban Huidu la Spitalul Județean Brașov pentru a-i recolta probe de sânge. L-am urcat în mașină și am plecat spre Brașov. Nimeni nu scotea o vorba, era liniște deplină. Probabil lipsa mea de experiență, starea emoțională după ce văzusem peisajul de acolo și faptul că știam ce făcuse cu colegul meu, m-au făcut să nu mă mai pot abține să tac și m-au transformat într-un dobitoc. Nu l-am jignit în vreun fel, dar i-am adresat lui Șerban vorbe grele. Omul era oricum în stare de șoc, iar eu, în prostia mea, m-am găsit să-i țin predici. Prost moment, prost polițist. Șerban mi-a zis să-l împușc. Am reacționat la fel de idiot și i-am spus că probabil aș face-o, dacă legea mi-ar permite.

Ajunși la spital, după ce am terminat ce am avut de făcut, mi-am dat seama cât de prost am fost și m-am dus să îi cer scuze. Mi-a strâns mâna și se uita în ochii mei fără să-mi dea drumul. Avea lacrimi în ochi. Înainte să plec, i-am zis doar atât: fii tare!

Acum câteva zile, am greșit din nou față de Șerban, atunci când i-am băgat numele în răspunsul pe care i l-am dat lui Găinușă, făcând o asociere total nepotrivită și fără noimă, ținând cont că răspunderea e personală și că oricum cei doi nu mai au nicio legătură. Și chiar dacă ar fi avut, nu ar fi trebuit să invoc argumentul ăla pentru că nu era treaba găinușei.

I-am cerut scuze lui Șerban și la telefon, și pe pagina lui de Facebook, dar mi-am dat seama că trebuie să-mi asum greșeala și aici, pe pagina mea. Îmi asum și înjurăturile pe care le voi primi acum, le merit.

Nu încerc să-i iau apărarea lui Șerban Huidu, dar nici nu m-aș vrea în locul lui. Din păcate, sunt mulți care, atunci când aud de el, încă reacționează la fel cum am reacționat eu în 2011. Sunt cei care consideră că lor nu li s-ar putea întâmpla niciodată un accident și nu pot face diferența între culpă și intenție.

Sper că la această postare, să fiu singurul căruia îi sunt adresate comentariile răutăcioase”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia