Liviu Pop îl critică pe primarul din Cavnic, care a spus că aleșii PSD trebuie să meargă la miting, altfel își pierd mandatele

Liviu Pop îl critică pe primarul din Cavnic, care a spus că aleșii PSD trebuie să meargă la miting, altfel își pierd mandatele
Publicat: 07/06/2018, 14:17

„Dacă ai demnitate, demisionezi când nu ești mulțumit. Demisionezi de la un loc de muncă nesatisfăcător și cauți altceva sau chiar încerci o reconversie profesională, demisionezi dintr-un partid care simți că nu te reprezintă și ești liber să mergi spre altă formațiune sau, dacă ești cu adevărat extrem de stăpân pe tine, rămâi independent și îți joci singur cărțile. (…) Vladimir Petruț, primarul de Cavnic, ales cu sigla PSD în spate la alegerile locale din 2016, latră azi și linge mâine, azi se dezice de PSD și mâine se răzgândește… și în tot acest timp poartă diverse negocieri așteptând să vadă cine oferă mai mult. Cred că este inutil să spunem cine procedează în acest fel”, a scris, pe Facebook, Liviu Pop.

Senatorul l-a acuzat pe edil că nu-l inetersează decât propria imagine.

„Vladimir Petruț se simte pe val, pentru că o mână de susținători #rezist îl aplaudă, în timp ce alții, care speră să ajungă mai sus decât ar putea ajunge, spun că îl vor face candidat. Candidat la ce? Candidat unde? Am învățat că e mult mai simplu să ataci decât să construiești, e mult mai ușor să acuzi un program gândit de alții decât să gândești tu propriul program. Oameni ca Vladimir Petruț nici măcar nu merită atenția noastră, pentru că a dovedit încă o dată că nu îi pasă de căvnicari și nu are niciun respect pentru cei care i-au întins o mână, singurul lucru de care pare să-i pese este propria lui imagine. O imagine despre care nici măcar nu merită să vorbesc….”, a mai transmis Pop.

Vladimir Petruț a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că, în opinia sa, mitingul PSD de la București este organizat „pentru penalul de Liviu Dragnea” care vrea să arate câtă lume îl susține și ce popularitate are.

„Nu consider că PSD are vreun motiv să organizeze acest miting de la București, având în vedere că guvernează cu peste 60 % la nivel național, au administrații locale, județene, Guvern, servicii deconcentrate, prefecți, subprefecți. Cred că este un miting pentru penalul de Liviu Dragnea, vineri va fi sentința și vrea să arate câtă lume îl susține și ce popularitate are, ca să aibă motiv să rămână în funcție după ce va fi condamnat, pentru că eu sunt convins că va fi condamnat. Au spus că aleșii locali ai PSD, consilieri locali și județeni, trebuie să meargă la miting. Dacă nu merg își pierd mandatul. Oamenii merg pentru că așa li se cere, că și eu dacă le spun consilierilor să meargă, merg, pentru că nu au ce face”, a spus Petruț.

Potrivit acestuia, membrii de partid din Maramureș care vor participa la miting vor sta 24 de ore în autocare, urmând să plece sâmbătă dimineață spre București.

„Noi suntem din Maramureș, până la București sunt 550 de km, lipsa autostrăzilor și a infrastructurii face să se circule pe un drum cu două benzi în condiții de zi. Astfel, sub 10 ore nu au cum să facă până la București, ajung la ora 19-20 în București, îi pun pe stradă să strige 3 -4 ore, apoi îi urcă înapoi în autocare, pentru a călători toată noaptea până acasă. Practic, acei oameni vor sta 24 ore în mașină, cu pauze prin benzinării sau parcări, nu cred că sunt animale”, a mai spus edilul din Cavnic.

Vladimir Petruț a precizat că filiala PSD din Cavnic nu va participa cu niciun membru la miting.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
"Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Marea Britanie a intrat într-o recesiune „superficială”