Iohannis se află în spatele CONDAMNĂRII mele. Sunt complet NEVINOVAT! Dragnea lansează noi acuzații la adresa președintelui

Publicat: 12/07/2018, 10:28
Actualizat: 26/03/2019, 09:04

Liviu Dragnea l-a acuzat miercuri, pe președintele Klaus Iohannis că ar sta în spatele condamnării sale, iar „sistemul” care coordonează activitatea partidelor de Opoziție are ca obiectiv dispariția liderului PSD din viața politică.

Președintele PSD Liviu Dragnea îl acuză pe Klaus Iohannis, că este implicat direct în condamnarea sa, susținând că un ofițer dintr-un serviciu secret i-a spus că „am rezolvat un judecător, lucrărm în continuare”.

„Foarte multe vorbe pe care le-a auzit că sunt zvonuri inițial, dar punând cap la cap informații, ziceri, nu mai pot să cred că sunt zvonuri,” acuză Dragnea, care a participat miercuri seara într-o emisiune la postul de televiziunea Antena 3. „Moțiunea. Vă spun ce vorbea Raluca Turcan și Ludovic Orban, vorbind cu oameni din PNL și alte partide. S-a spus că Raluca Turcan i-a promis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garanteaza că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea s-a rezolvat, guvernul nu a picat.”

Dragnea este convins că, în spatele condamnării sale stă președintele Klaus Iohannis.

„Este a doua condamnare fără probe și TOTAL NEVINOVAT,” explică Dragnea. „Primeam avertizări, ai grijă cu legea offshore, cu mintingul, pentru că deranjezi și va influența decizia judecătorilor, că sunt presiuni pe judecători. E un ofițer care mi-a zis că >. Nu îi dau numele, e militar, dacă ține la onoare și nu vrea să stea cu piatra pe inimă să spună, că mâine i se poate întâmpla lui. Ofițer din serviciile secrete.”

Dragnea a reamintit că doar un judecător din completul care l-a condamnat a rezistat presiunilor.

„În această perioadă cu cât mai mulți oameni cu curaj vor fi, cu atât țara aceasta va avea o șansă uriașă. Dacă nu, ne bucurăm, dar lucrurile vor reveni mai rău decât până acum,” prevede Dragnea. „Un balaur, dacă nu e stârpit în totalitate și dacă sistemul nu e reconfigurat, lucrurile nu se pot rezolva. Rămâne varianta totală – un sistem nou, curat, o țară să funcționeze după reguli democratice, care poate să bucure, dar este tipul de societate la care ne-am angajat.”

Președintele PSD acuză DNA că încearcă tot posibilul să îl trimită după gratii, scormonind după dosare închise de ani de zile.

„Încep alte dosare. Fac cerere să redeschidă dosare închise acum patru ani, cinci ani. Habar nu am,” dezvăluie Dragnea. „Probabil că o să deschidă ceva și de când eram în liceu, în școala generală, în grădiniță, înainte să mă nasc. Nu-s prost. Este clar că miza principală a lui Klaus Werner Iohannis e ca EU SĂ NU MAI EXIST.”

Președintele PSD l-a atacat miercuri și pe liderul PNL Ludovic Orban, pe care l-a acuzat că acționează la comandă, iar partidele din Opoziție sunt ocolite de procurori pentru că fac parte din sistem..

„Ce fac procurorii cu finanțările ilegale ale USR și PNL? Nimic, pentru că este componenta politică a acestui sistem,” se întreabă Dragnea. „Orban, acest personaj de desene animate, tras de fire și care își caută fericirea doar în ochii stăpânilor. Știți ce făcea Raluca Turcan cu votul la moțiune? Mergea cu Orban la discuții, să voteze moțiunea, după care venea a doua zi, dăm jos guvernul, venim cu Orban, îl picăm și venim cu altă variantă.”

Dragnea aduce în sprijinul afirmațiilor sale argumentul plângerii penale depusă de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă.

„(N.r. Dosarul de înaltă trădare) Au fost nervozitățile lui Klaus Iohannis, înțelegeri secrete cu niște evrei, apoi amenințări brutale la adresa premierului și apoi brusc apare plângerea penală a acestui Mickey Mouse,” explică Dragnea. „Plângerea era făcută. Acest laborator unic, PNL și USR au aceiași coordonare, tot ce apare, totul face parte din același concept.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Afirmații revoltătoare făcute de preotul Nicolae Tănase despre femeile agresate sexual: ,,Fetele nu sunt chiar...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
De ce s-a SINUCIS Mihaela, fata care s-a aruncat de la balcon! Șocant ce a...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inteligența Artificială a găsit originea psihozei în creier