no author
Vasile Magradean
8160 vizualizări 18 mar 2017

Bărbatul care a împuşcat mortal o femeie şi a rănit un bărbat a fost prins, sâmbătă, într-un apartament din Oradea, unde poliţiştii au fost şi vineri, dar nu l-au găsit. Sâmbătă, în încercarea de a scăpa, individul a încercat să sară de la etajul patru şi a suferit răni grave, iar în drum spre spital, a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă seara, corespondentului MEDIAFAX că Adtian Hladii a suferit răni foarte grave după ce a sărit de la etaj.

„Poliţiştii şi procurorul de caz au descins într-un imobil din Oradea iar bărbatul a sărit de la etajul patru, unde se afla apartamentul în care locuia, şi a suferit răni extrem de grave. A fost chemat un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor, iar în drum spre spital bărbatul a decedat”, au spus sursele citate.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că anterior, pe numele lui Adrian Hladii se ceruse de către procurori un un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, omor, uz ilegal de armă şi port ilegal de armă.

Tânăra de 24 de ani, Dalia Duca, împuşcată mortal de Hladii, a fost înmormântată sâmbătă în Oradea.

--

Citește și: