752 vizualizări 20 apr 2017

Potrivit surselor citate, premierul Sorin Grindeanu este nemulţumit şi de activitatea ministrului Transporturilor, Alexandru Cuc, inclusiv în ceea ce priveşte gestionarea transporturilor aeriene. O altă problemă este legată de desfăşurarea lucrărilor de infrastructură prioritare.

Ministrul Cuc l-ar fi susţinut şi pe Liviu Radu pentru a reconfirmare în funcţia de director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Director interimar a fost numit Bogdan Mîndrescu, un tânăr de 29 de ani, care este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Mîndrescu a mai fost, potrivit CV-ului publicat pe site-ul instituţiei, director de cabinet al ministrului Transporturilor, consultant Inspur Shandong Group Co Ltd China (în perioada 2014-2015), consultant al directorului SRTV (în perioada 2013-2014), director economic la Pandor SRL (2012-2013) sau consultant de vânzări la Banc Post (2007-2008).

Mândrescu are un masterat în management aeronautic şi este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Dimitrie Cantemir.

--

Citește și: