20 martie 201714:29607

Deputatul AKM, Cătălin Rădulescu, a solicitat 8 zile de concediu pentru ''analize în străinătate''

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a solicitat efectuarea a 8 zile de concediu cu plată pentru a-şi face analizeze în străinătate, el invocând că starea sa de sănătate nu este bună, conducerea Camerei aprobând, luni, doar 5 zile de concediu cu plată şi 3 zile fără plată.

„Vă rog să-mi aprobaţi un concediu de 8 zile cu plată în perioada 20-23 martie şi 27-30 martie pentru a-mi putea face analizele în străinătate deorece starea mea de sănătate nu este foarte bună”, a scris Rădulescu într-o cerere adresată conducerii Camerei Deputaţilor.

Biroul permanent al Camerei a luat în discuţie cererea sa în şedinţa de luni.

„ În ceea ce priveşte solicitarea din partea domnului deputat Cătălin Rădulescu de efectuare a unui concediu cu plată, acesta a solicitat 8 zile de concediu, dar deorece a beneficiat deja de 3 zile de concediu, în cadrul BP am aprobat 5 zile de concediu cu plată şi 3 zile de concediu fără plată”, a precizat secretarul Camerei, Ioana Bran.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Reşiţa, că este dispus să propună „sancţiunea maximă” pentru Cătălin Rădulescu şi că „e foarte puţin probabil să mai rămână coleg”, după ce deputatul a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească.

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.