13 iulie 201715:322064

Decizia Uber după ce Metrorex a anunţat că închide staţia Pipera pentru modernizare

Uber anunţă, joi, că reduce la jumătate costul curselor din şi către Pipera pentru care a fost utilizată opţiunea de „împărţire tarif” (Split Fare), în perioada 15-17 iulie, când staţia de metrou Pipera va fi închisă pentru modernizarea sistemului de acces.

„Utilizatorii trebuie să introducă în aplicaţie codul promoţional *PIPERA50* şi să călătorească alături de unul sau mai mulţi colegi sau cunoscuţi, folosind opţiunea de împărţire tarif din aplicaţie”, precizează Uber.

Codul promoţional trebuie introdus în aplicaţie o singură dată şi se va aplica automat la următoarele 10 curse, dacă sunt împărţite cu cineva.

În condiţii de trafic normal, o cursă Uber de la Piaţa Unirii până la staţia de metrou Pipera costă aproximativ 20 de lei. Dacă utilizatorul călătoreşte cu cineva şi împarte tariful cursei direct din aplicaţie, fiecare dintre pasageri va achita câte 11 lei. Folosind codul promoţional, costul cursei Uber către birou sau casă se reduce cu 50%, ceea ce înseamnă că - în excemplul dat - fiecare dintre pasageri va achita 5,5 lei, în perioada 15-17 iulie.

 

 

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.