11 septembrie 201714:4911903

Decizia OLX după ce pe site au apărut anunţuri de vânzare ale voucherelor pentru biciclete date de Primărie

OLX dezactivează anunţurile de vânzare a voucherelor de 500 de lei acordate de Primăria Capitalei pentru achiziţionarea de biciclete, după ce mai mulţi bucureşteni care au intrat în posesia lor au anunţat că le vând.

“Regulamentul de acordare a voucherelor arată că acestea sunt nominale şi netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoştinţă de această situaţie să dezactivăm toate anunţurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei”, a declarat Răzvan Acsente, director Marketing OLX Group România.

"Referitor la această situaţie, OLX va ţine în continuare sub observaţie anunţurile care vând voucherele pentru achiziţionarea de biciclete, astfel încât să evite şi să rezolve tentativele de fraudă", mai transmite compania.

Primăria a acordat vouchere pentru achiziţionarea de biciclete pentru 5.000 de persoane.

Consiliul General al Capitalei decide, luni, dacă adoptă proiectul de hotărâre privind suplimentarea cu încă 25.000 a numărului de vouchere acordate în cadrul proiectului „Biciclişti în Bucureşti”. În şedinţa anterioară, proiectul a fost respins.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.