Cine este tânăra ucisă la metrou. Polițiștii patrulează în stații

Cine este tânăra ucisă la metrou. Polițiștii patrulează în stații
Publicat: 13/12/2017, 15:48
Actualizat: 13/12/2017, 18:37

Alina Ionela Ciucu, tânăra ucisă la metrou, locuia de mai mulți ani în București, acolo unde a mers la facultate împreună cu fiicele familiei Popescu, cea care a adoptat-o de la vârsta de șapte ani. Vestea morții ei a întristat întreaga comunitate din Ostroveni-Dolj.

Vestea morții tinerei i-a afectat pe toți vecinii, mama tinerei și tatăl adoptiv al acesteia plecând spre Capitală, miercuri dimineața.

„Nici nu am auzit bine ce s-a întâmplat. M-a sunat fratele meu și mi-a spus că ar fi împins-o cineva, ar fi încercat să mai împingă pe altcineva care ar fi prins de veste. A apucat-o pe ea, care aștepta probabil să se ducă acasă. Nu știu ce s-a întâmplat. A fost o psihopată care a avut o pată pe cine a întâlnit în cale, așa s-a distrat ea, omorând lume. Alina a căzut în plasa ei, a prins de veste că nu a fost atentă”, a declarat Maria Ghigeanu, mătușa Alinei.

Tânăra nu a avut o viață prea ușoară. Mama ei, fiind bolnavă, și-a dat acordul în urmă cu mai bine de 15 ani ca fetița să fie crescută de familia Popescu, doi vecini de peste stradă, care mai au două fete.

„Au luat-o copiii mei să o crească, nu vedeți în ce situație e și mama ei, că nu are de niciunele”, a spus bunica adoptivă a Alinei.

Conform rudelor tinerei, în timpul facultății, aceasta lucra part-time pentru a reuși să își acopere cheltuielile.

„Ne-au informat fetele, că avem fetele în București. Una din fete a identificat-o, azi-noapte, și acum au plecat de dimineață să vadă cum să descurcăm situația. Asta e viața, mergem înainte, vedem ce-o fi de capul nostru. Și fetele s-au dus, s-au învoit ca să meargă la morgă”, a spus bunicul adoptiv al Alinei Ionela Ciucu.

Polițiștii stau pe peroanele de la mai multe stații de metrou și informează persoanele care au ales acest mijloc de transport referitor la capturarea suspectei de crimă.

O femeie de 36 de ani, suspectată de uciderea unei tinere, a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în fața judecătorilor, cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii încearcă să afle care este motivul crimei.

„În cursul nopții, polițiști ai Brigăzii de Poliție Transport Public București au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate și au condus-o la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București”, transmite Poliția Română.

Marți seară, în stația de metrou Dristor 1, o femeie a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul.

Oficiali din cadrul Poliției Capitalei au precizat, marți seara, că suspecta ar fi împins pur și simplu victima spre garnitura de metrou care se apropia de stație.

Oamenii legii spun că agresoarea a părăsit stația de metrou Dristor 1 după atac. Femeia ar mai fi încercat înainte să împingă o altă tânără în fața metroului, la stația Costin Georgian.

„Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliției în jurul orei 20.00. O tânără, tot așa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, și în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliție să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeași persoană în cauză și aici”, a spus, marți seara, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.

Cercetările în cauză sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Capitalei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York