no author
Laura Petrescu
8345 vizualizări 17 mai 2017
Potrivit sentinţei, magistraţii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe Cheloo la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi 180 de zile amendă penală.
 
Termenul de încercare a fost stabilit la patru ani, iar cuantumul amenzii cerute de procurorii DIICOT în sala de judecată a fost de 4.500 de lei. Decizia nu este defintivă, având drept de contestaţie.
 
În această dimineaţă, Cheloo a venit în faţa instanţei, unde a semnat o declaraţie prin care îşi recunoaşte vinovăţia într-un dosar de trafic de droguri. Procurorii au propus, potrivit acordului semnat de Cătălin Ştefan Ion, o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care solistul trupei Paraziţii este cercetat pentru trafic de droguri.

După semnarea acordului, întrebat de jurnalişti dacă acest dosar îi pătează imaginea publică, solistul a declarat că „imaginea este deteriorată şi groaznică de o viaţă, încât nu cred că mai poate schimba imaginea mea ca artist sau ca persoană.  Artistul a admis că a consumat droguri.

Totodată, Cheloo a mai spus că „decizia judecătorilor este decizia care trebuie acceptată”.

Instanţa a rămas în pronunţare.

Surse judiciare au declarat că avut loc o negociere la care au participat solistul trupei Paraziţii, avocatul şi procurori, iar în urma acesteia  a fost încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei, iar Cheloo l-a semnat.

Actul a fost trimis Tribunalului Prahova, magistraţii acestei instanţe având acum rolul de a admite sau de a respinge acest acord.

--

Citește și: