Ce a declarat elevul bătut în holul școlii de mămicile unor colegi. Mama băiatului „vrea dreptate” și ca „doamna director să plătească”

Publicat: 31/01/2018, 15:13
Actualizat: 31/01/2018, 17:19

Mirela Bădulescu, mama copilului lovit, Mustafa, a povestit, miercuri, presei, că femeile care i-au agresat băiatul veniseră la școală pentru o reclamație.

„A fost o reclamație la doamna director, nesemnată. În momentul doi, când am chemat Poliția, dânsa a plecat între timp la secretariat și i s-a pus o ștampilă pe acea cerere de înregistrare. De ce, ca să aibă o dovadă la mână că a fost făcută sesizațrea? (…) Vreau să se facă dreptate. E foarte speriat. Vreau să se facă dreptate și doamna director să plătească, cea care a refuzat să cheme ambulanța și poliția și m-a dat afară din școală cu copilul, chipurile pentru că aș face gălăgie și nu am dreptul să stau în școală, într-o instituție de stat. Unde este securitatea copiilor noștri?”, a spus Mirela Bădulescu.

Ea a recunoscut că fiul său ar fi avut unele conflicte cu colegii, dar s-ar fi împăcat.

„Știu că înainte de vacanța de iarnă au avut copiii un conflict între ei, domnul diriginte sesizându-mă. S-au împăcat copiii. Vorbesc, zâmbesc împreună, ce s-a întâmplat ieri nu știu. (…)”, a declarat Mirela Bădulescu, cerând să-i fie făcută dreptate.

„Vreau să plătească prin pușcărie. Am pretenția ca statul român să facă legea”, a adăugat mama băiatului.

La rândul lui, elevul agresat, Mustafa, a spus că incidentul în care a fost implicat s-a petrecut în timp ce era în pauză, fiind „lovit pe la spate”.

„Eram în holul școlii, la etajul doi, și vorbeam cu doi băieți. Deodată vine de la spate o mămică și îmi dă cu ceva în cap. Nu am mai văzut nimic, am căzut pe jos. După aceea mai vin încă două, înalte, nu știu ce s-a întâmplat.(…) Eu am crezut că erau niște copii, nu mi-am dat seama că erau niște doamne. (…)Nu-mi este frică să mai merg la școală. Eu puteam să mă apăr, dar nu am văzut pe nimeni în față, m-au luat pe la spate”, a povestit Mustafa.

Potrivit băiatului, paznicul școlii nu a intervenit.

„Sora mea și un coleg s-au băgat în față. Doamnele acelea fără inimă au dat și în ei, le-au dat un pumn, doi. Eu am așteptat, am zis să nu mă ripostez, am zis că vin paznicii. Dar niciun paznic nu era, s-a băgat doamna de Română și doamna de Sport, s-au băgat femeile și paznicii nu au venit”, a adăugat copilul.

El a spus că nu are conflicte cu colegii de clasă, iar unele din acțiunile sale sunt glume făcute cu colegii.

Sora lui Mustafa, Jamila, care la cei 16 ani este în clasa a opta, a declarat în fața presei cum a fost și ea agresată în timp ce încerca să intervină în ajutorul fratelui ei.

„Eram în clasă, era în pauză. A venit o copilă din școală să mă anunțe că e o bătaie. Credeam că se ceartă fratele meu cu niște copii, dar, de fapt, când am ajuns acolo, erau niște femei, una mică de statură și două mai mari, mai uriașe, erau mai mari decât bărbații… Am alergat, pe cea mică am prins-o de mâini și am dat-o mai în spate, să îmi pot apăra fratele. Și, în timp ce îmi apăram fratele, mi-am luat niște pumni, nu știu de la care din ele, și a intervenit în același moment îngrijitorul școlii și doamnele profesoare”, a povestit și Jamila.

Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 28 „Dan Barbilian” spune că Mustafa este un copil problemă, care a fost implicat în diverse conflicte cu colegii, a trecut prin mai multe comisii de disciplină, i s-a scăzut nota la purtare și a rămas repetent, dar niciuna dintre aceste pedepse nu a reușit să-l liniștească. Din cauza comportamentului, el a fost transferat în mai multe unități de învățământ, iar la Școala nr. 28 s-a încercat chiar consilierea psihologică, dar și el și mama lui au refuzat.

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă la o școală generală din Constanța după ce un elev în vârstă de 13 ani a fost agresat pe holurile instituției de învățământ de către mamele unor colegi, care veniseră să depună o plângere împotriva sa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Chitara cu care John Lennon a înregistrat piesa „Help!”, găsită după 50 de ani