Artista Alexandra Stan, șocată de condițiile MIZERABILE oferite pacienților la Spitalul din Constanța. GALERIE FOTO cu locul în care este internat tatăl său

Artista Alexandra Stan, șocată de condițiile MIZERABILE oferite pacienților la Spitalul din Constanța. GALERIE FOTO cu locul în care este internat tatăl său
Publicat: 07/03/2018, 16:42

Alexandra Stan s-a întors de curând în țară pentru a-și vizita tatăl internat în Spitalul Județean de Urgență Constanța. Artista a postat pe un site de socializare fotografii din spital și critică „mizeria, dezinteresul și lipsa de respect față de pacienți”.

„Îmi iubesc țara și mă mândresc peste tot în lume cu faptul că sunt româncă, dar nu pot să înțeleg de ce noi între noi nu putem să ne respectam și să ne oferim tot ce este mai bun! Din septembrie m-am mutat în Los Angeles pentru o perioadă, dar pentru mine acasă înseamnă #Romania. Acum am venit în țară din cauză că tatăl meu se află în spital. Am fost să-l vizitez, să îi fiu alături și am rămas șocată de condițiile de la etajul 1, Secția Medicală 2, din cadrul Spitalului județean Constanța. Doamna doctor care are grijă de tatăl meu este deosebită și corectă, însă asistentele nu au vrut nici măcar să stea de vorbă cu mine când le-am atras atenția că trebuie schimbată branula. Ca să nu mai spun că pentru schimbarea cearșafului trebuie să le dai bani. Mizerie, dezinteres și lipsă de respect față de pacienți. Asta am întâlnit astăzi. Eu cred, totuși, că putem mai mult de atât”, a scris Alexandra Stan.


În imaginile postate de artistă se văd condițiile grele în care stau pacienții internați în saloanele spitalul din Constanța, cu mizerie și gândaci pe pereți.

În replică, directorul medical al Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Bogdan Obadă, spune că la nivelul instituției a fost declanșată o anchetă internă, în urma sesizărilor din partea presei și a declarat că pacientul nu a avut nimic de reclamat.

„În primul rând ne-am simțit obligați să ne sesizăm și să facem o anchetă internă, să vedem despre ce este vorba. Am solicitat puncte de vedere ale medicului șef de secție și am vorbit, personal, și cu pacientul despre care este vorba. Mi-a spus că nu există o astfel de situație. Dânsul a spus că nu a reclamat nimic și nu este nimic de reclamat (…)Analizăm orice sesizare scrisă, de orice fel, din partea pacienților noștri. Ne interesează foarte mult să le oferim ceea ce ei își doresc”, a precizat, miercuri, Bogdan Obadă, într-o conferință de presă.

Directorul medical al spitalului a mai spus că actuala conducere a unității sanitare este interesată de creșterea permanentă a calității serviciilor medicale acordate pacienților, iar în privința curățeniei, aceasta se face zilnic.

„Curățenia se face la zi, dezinsecția se face la zi. Sunt secții renovate complet, care sunt la standarde europene vizavi de infrastructură și de ce ține de actul medical, și sunt secții care nu au fost complet renovate. (…)Pacientul a spus că nu are nimic de reclamat vizavi de calitatea actului medical, de comportamentul personalului, de comportamentul asistentelor. Mai mult decât atâta… speculații nu pot să fac”, a mai declarat Bogdan Obadă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Matei Dima, la un pas de căsătorie. Bromania are planuri mari
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Temperaturile ridicate cresc prețul mâncării, constată un studiu