no author
Andrei Pal
3262 vizualizări 13 mai 2017

FCSB a pierdut titlul în ultima etapă, după ce Viitorul a reuşit să se impună cu 1-0 în faţa lui CFR Cluj. Cele două echipe au terminat le egalitate, însă Viitorul are avantaj în meciurile directe din play-off. Gigi Becali spune însă că FCSB este campioană, deoarece regulamentul nu spune clar că se iau în calcul doar meciurile directe din play-off, nu din tot campionatul, unde FCSB are avantaj.

Gigi Becali spune că îşi va căuta dreptatea la TAS, dar îl felicită pe Gică Hagi pentru performanţa pe care a atins-o. Despre viitorul lui Reghecampf la FCSB, Becali spune că nu ştie dacă va rămâne sau va pleca.

”Din punctul meu de vedere, noi suntem campioni. Mai departe vedem, nu depinde de mine. Habar nu am ce va face Reghecampf. Eu de unde să ştiu ce va face? Întrebaţi-l pe el! Nu vreau să fac nicio polemică cu Hagi, nu mă cert pe fotbal cu el. Numai că dreptatea trebuie făcută. Dacă la TAS se spune că au dreptate ei, eu o să-i strâng mâna şi o să-i spun ”Bravo, Gică! Meritai!” Până atunci oricum merită titlul. Să te baţi cu Steaua până în ultima etapă e ceva, ce a făcut el e o minune. Dar asta nu înseamnă că noi cedăm. Regulamentul este clar ca lumina zilei, 100% avem dreptate noi. Felicitări pentru ce au făcut ei, dar în opinia noastră noi suntem campioani.

M-am bucurat când a dat Astra gol, pentru că voiam să fiu sigur de locul 2. Dar mi-a trecut orice emoţie după ce noi am făcut 3-0. Am trecut prin mari emoţii. Din punctul meu de vedere, noi suntem campioni. Oricum o să jucăm în Liga Campionilor. Nu mă cert cu naşul meu nici pentru 200 de campionate, dar eu vreau dreptate. Din punctul meu de vedere, noi suntem campioni”, a declarat Gigi Becali.

FC Viitorul a câştigat titlul de campioană în Liga 1, după victoria, scor 1-0, obţinută pe teren propriu împotriva celor de la CFR Cluj, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Gabriel Iancu a marcat singurul gol al partidei, din penalty, în minutul 65. Formaţia lui Hagi câştigă, astfel, primul titlu din istoria clubului, la opt ani de la înfiinţare.

Constănţenii şi-au păstrat avantajul din meciurile directe împotriva FCSB, care a învins, scor 3-0, pe CS Universitatea Craiova, pe teren propriu. Dinamo şi Astra au remizat, scor 1-1, într-un meci jucat în "Ştefan cel Mare". Înaintea ultimei etape, FCSB şi Viitorul se aflau la egalitate de puncte (41), iar Dinamo avea 38 de puncte.

După ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, clasamentul din play-off arată astfel: 1. Viitorul - 44 de puncte; 2. FCSB - 44 p; 3. Dinamo - 39 p; 4. CFR Cluj - 33 p; 5. CS U Craiova - 31 p; 6. Astra - 27 p.

--

Citește și: