no author
Denis Şchiopu
2149 vizualizări 6 mar 2017

"În ultimele zece zile, în special după meciul pierdut cu Dinamo, am primit cam o mie de mesaje pe Facebook de la suporterii Stelei. Mi-au cerut să revin, mi-au spus că speră să mă întorc. Am răspuns unor mesaje şi le-am spus că şi acum, deşi sunt la ŢSKA, şi atunci când eram la Al Hilal, inima mea tot la Steaua e. Nu ştiu de ce, poate pentru că iubesc Bucureştiul, iubesc România. E acasă. De asta îmi doresc să ajut fotbalul românesc, să ajut Steaua, dar în acest moment spun că nu vreau să mă mai întorc vreodată", a declarat Thomas Neubert pentru ProSport.

Neubert a dezvăluit că finanţatorul Stelei, George Becali, reprezintă principalul motiv pentru care a plecat din România.

"Din cauza lui Gigi! Sau poate că nu, poate că Gigi nu ştie, dar când am plecat am vrut să o fac într-un mod plăcut. Voiam să vorbesc cu Reghe, cu Meme (n.r. - Mihai Stoica), cu trei săptămâni înainte să fac publică decizia. Eram în pauza de vară, dar Meme nu avea timp pentru mine, Reghe era în Las Vegas şi nu avea timp pentru mine. Nu am vrut să vorbesc la telefon, voiam să vorbesc faţă în faţă! Am apucat să discut în prima zi după reunire cu Reghe. I-am explicat decizia, motivele, totul. Acum vine partea care mă întristează. Eu cred că am schimbat multe lucruri la Steaua, Gigi a câştigat mulţi bani în perioada aceea.

Nu i-am cerut niciodată nimic, bani sau procente. Şi pentru asta sunt trist că Steaua m-a dat în judecată! Nu au acceptat rezilierea contractului şi m-au dat în judecată. Au pierdut de trei ori la Federaţie, apoi au mai pierdut de trei ori la Ligă. Acum zece zile au început procesul la TAS şi asta m-a şocat. TAS e altceva! M-a şocat pentru că au spus că nu pot rezilia unilateral, deşi e o tâmpenie, fiecare om din Europa are acest drept. Trebuia doar să mai rămân 20 de zile sau 25 de zile în preaviz. Şi am vrut să rămân, i-am spus asta lui Reghe", a adăugat Neubert.

Actualul preparator fizic al echipei ŢSKA Sofia s-a referit şi la situaţia de faţă a vicecampioanei en titre, la meciurile căreia continuă să se uite cu atenţie. Neubert susţine că Steaua joacă sub aşteptări atât din vina antrenorului, cât şi din cea a jucătorilor.

Citeşte în continuare pe Prosport.

--

Citește și: