„Știi tu cine e antrenorul echipei naționale? Știi!?” Daum, reacție violentă când a fost anunțat că ar putea fi înlocuit cu Contra, după ce Dan Petrescu a refuzat

Știi tu cine e antrenorul echipei naționale? Știi!? Daum, reacție violentă când a fost anunțat că ar putea fi înlocuit cu Contra, după ce Dan Petrescu a refuzat
Publicat: 13/09/2017, 21:10
Actualizat: 27/09/2018, 19:52

Întâmpinat de jurnaliști pe aeroport, Daum s-a declarat dezamăgit de faptul că a aflat din presă că nu va continua pe banca primei reprezentative și a dezvăluit că Răzvan Burleanu nu i-a răspuns la telefon, scrie Pro Sport.

Selecționerul a asistat, marți seară, la meciul dintre Bayern și Anderlecht, în care i-a urmărit la lucru pe Stanciu și Chipciu, iar când s-a întors în țară veștile proaste au venit una după alta. După ce a aflat că cei din Comisia Tehnică a FRF au decis că e mai bine să plece, Daum a fost înștiințat că FRF e la un pas să-l numească pe Contra selecționer, iar știrile nu i-au picat foarte bine.

Germanul s-a enervat, a pus tunurile pe Comisia Tehnică, despre care spune că nu are puterea de a lua decizii și s-a răstit la jurnaliștii care l-au așteptat la aeroport: „Sunt antrenorul echipei naționale, desigur. Știți pe cineva care e? Știi tu pe cineva care e antrenorul echipei naționale? Știi!? (n. red – întrebări adresate unui reporter). Viitorul meu în România arată bine, este o vreme fantastică, o țară minunată și am o mulțime de prieteni aici. Nu știu nimic despre contract, nu depinde de mine. Suntem doar angajați, e un șef peste noi, un președinte care va lua decizia…Cel mai important e ce vor decide președintele și cei din Comitetul Executiv.

Am fost surprins și dezamăgit de știrile venite din partea Comisiei Tehnice, acum două luni spuneau că am făcut o treabă fantastică și că vrem să continuăm până în 2020, iar acum spun total opusul. Sunt surprins, dezamăgire nu e cuvântul potrivit. Nu cred că mai avem o înțelegere comună, așadar trebuie să spun că această Comisie Tehnică nu are dreptul să ia decizii”, a tunat Daum.

Daum a anunțat că se va întâlni joi cu Burleanu: „Familia mea din Germania a citit că sunt concediat, așa că l-am sunat pe președintele FRF. Nu am dat de el. Nu mi-a venit să cred că într-o țară civilizată poți afli informația asta din presă. Voi vorbi cu Răzvan Burleanu. Zilele astea n-am vorbit, pentru că am fost plecat, dar am discutat înainte să plec și am stabilit că azi, când ajung în România, voi găsi înțelegere.”

La capătul unei campanii dezastruoase, Daum e așteptat de Burleanu pentru a rezilia contractul care-i expiră, oricum, după meciul cu Danemarca (9 octombrie). Cel mai probabil, neamțul numit selecționer în vara lui 2016 va primi salariul pe ultimele două luni ale înțelegerii, adică aproximativ 90.000 de euro.

Imediat după ce Daum și Burleanu se vor înțelege, FRF va anunța numele noului selecționer, care, în proporți de 99%, va fi Cosmin Contra, după ce Dan Petrescu ar fi refuzat oferta FRF, lucru confirmat și de președintele clubului CFR Cluj:

„Are contract pe doi ani și și-l va duce până la capăt. Mă bucură faptul că se discută despre el, înseamnă că toate lumea-i recunoaște valoarea. Acest lucru se vede și din jocul echipei, și din locul pe care-l ocupăm acum. El este un om de mare caracter, îi place la Cluj, are o echipă foarte puternică în jurul lui.

Rămâne la CFR și își va duce contractul la bun sfârșit. Îi place atmosfera de la club. Este un proiect construit în jurul său. Ieri a avut loc o întâlnire, mai multe amănunte nu pot să vă dau, concluzia este că rămâne la noi. Nu s-a luat în calcul varianta ca el să antreneze și la CFR și la națională”, a declarat Iuliu Mureșan la o televiziune de sport.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?