no author
Denis Şchiopu
60 vizualizări 10 mai 2017

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 58 de minute. După victoria împotriva japonezei Doi, Sorana Cîrstea şi-a egalat performanţa obţinută anul trecut la Mutua Madrid Open, calificarea în sferturile de finală la turneul deţinut de Ion Ţiriac.

Sorana a început rău meciul, iar Misaki Doi s-a distanţat rapid la 3-0. A urmat o revenire a sportive române, care a restabilit egalitatea, 3-3. Fiecare şi-a făcut serviciul în următoarele patru game-uri, iar apoi Cîrstea a reuşit un break, 6-5, încheind primul set, scor 7-5, cu un as, în 48 de minute. În actul secund, Doi a avut iniţiativa, reuşind un break la 4-3, care a dus-o în poziţia de a câştiga setul, scor 6-3.

În decisiv, Cîrstea nu i-a lăsat nicio şansă adversarei, desprinzându-se la 5-0, pentru a încheia setul cu 6-1. După calificarea în sferturile de finală, Cîrstea va încasa un cec în valoare de 130.965 euro şi 215 puncte WTA, iar în turul următor o va întâlni pe câştigătoarea meciului Oceane Dodin (Franţa, 63 WTA) - Kristina Mladenovic (Franţa, 17 WTA).

--

Citește și: