no author
Denis Şchiopu
475 vizualizări 15 feb 2017

A patra jucătoare a lumii vrea ca întâlnirea cu Marea Britanie să aibă loc în Capitală. "Bucureşti, Bucureşti e bine, suntem acasă şi cred că va fi mai bine pentru noi. Va fi un meci greu. Cu siguranţă, îmi doresc foarte mult să fiu prezentă şi să şi joc. Chiar dacă nu-mi trece accidentarea la genunchi, voi juca în Fed Cup", a afirmat Halep, în cadrul unui eveniment.

Fără Simona Halep (locul 4 WTA), accidentată la genunchi, echipa feminină de tenis a României a pierdut împotriva Belgiei, scor 1-3, în primul tur al Grupei Mondiale II.

"A fost foarte greu, mereu este greu să fii spectator. Mi-am dorit mult ca fetele să câştige, dar le felicit încă o dată, chiar dacă nu au câştigat, pentru că au dat tot ce au putut şi tot ce au avut. Au fost nişte meciuri dramatice pot să spun. Am avut un pic de ghinion", a adăugat Halep.

România va întâlni, în perioada 22-23 aprilie 2017, pe teren propriu, reprezentativa similară din Marea Britanie, în barajul pentru menţinere, respectiv promovare în a doua Grupă Mondială din Fed Cup.

--

Citește și: