49 vizualizări 8 apr 2017

Românca a susţinut că orele petrecute cu cei mici o încarcă cu energie pozitivă şi că se simte bine din punct de vedere fizic.”Sunt bine, nu am nicio problemă fizică, sunt bucuroasă că sunt aici cu copiii, e o sâmbătă frumoasă.Unii dintre ei chiar sunt foarte rapizi, simt jocul chiar de la vârsta asta, îmi face plăcere să petrec timp cu ei şi de câte ori pot, vin cu mare drag”.

Referitor la meciurile din Fed Cup, Simona a declarat că şi-ar dori să işi ia revanşa în faţa jucătoarei britanice, Johanna Konta, care a eliminat-o în sferturile de finală de la Miami.”Îmi doresc o revanşă aici, îmi doresc să câştig meciurile mele, însă nu va fi uşor. Ambele sportive joacă foarte bine în Fed Cup. O să am publicul alături, cu siguranţă, o să am echipa. Sunt pregătită, ca să spun aşa”.

Meciul de Fed Cup dintre Marea Britanie şi România se va disputa la Constanţa, într-o arenă cu doar 2000 de locuri. Halep a susţinut că nu ştie dac sunt prea multe sau prea puţine, important este că joacă acasă.”Nu ştiu dacă sunt prea puţine locuri, am jucat şi cu mai puţine, aşa că este plăcut să fim la Constanţa, oraşul meu şi o să îmi aduc aminte de copilărie, cu siguranţă”.

Întrebată dacă foştii colegi au căutat-o pentru a le oferi bilete, numărul 5 mondial a precizat că biletele se găsesc online, plus că nu ar fi avut cum să dea atâtea bilete.

”Am avut un oaspete special zilele trecute, nepoţica mea a venit aici să mă vadă. Chiar am primit o rachetă, micpă, roz, pe care i-o voi da ei, i-am luat şi echipament de tenis. Nu ştiu dacă îmi va urma paşii, însă eu mi-aş dori foarte mult”.

”Voi merge şi eu la Constanţa de Paşte, e frumos să fiu acasă, dar mă gândesc deja la următoarele turnee”

În ceea ce priveşte echipa sa, Simona a precizat că vor rămâne în aceeaşi formulă, deşi antrenorul său, Darren Cahill a fost destul de supărat pe ea după ieşirea din meciul cu Johanna Konta, ”Nu se va schimba nimic în staff-ul meu, trebuie să încerc să fiu mult mai bine, mai pozitivă pe teren, iar atitudinea mea să fie mult mai profesionistă. Lucrez la asta zi de zi şi sper să reuşesc acest lucru.Să spunem că a fost de moment pentru mine, însă el nu prea a acceptat chestia aceasta, a fost mult prea negativ din partea mea, însă aşa cum am spus, voi lucra la asta şi sper că va fi mult mai bine în viitor”.

La final, Halep a declarat plină de convingere că mizează pe Viitorul lui Hagi că va câştiga campionatul.”Merg pe mâna Viitorului cu tot sufletul”.

--

Citește și: