no author
Andrei Pal
8447 vizualizări 14 mai 2017

Halep revine pe poziţia a patra în clasamentul WTA. ”Acest trofeu este destul de greu, dar e prea frumos ca să îl las din mână. Felicitări Kristina, îţi doresc să ajungi în top 10 în acest an, suntem abia la jumătatea sezonului şi ai jucat foarte bine până acum. Acest turneu reprezintă un loc special pentru mine, mă simt ca acasă şi vă mulţumesc vouă pentru asta, pentru că aţi fost aici şi m-aţi susţinut toată săptămâna”.

Simona a ţinut să adreseze câteva cuvinte şi echipei sale şi l-a strigat pe antrenorul său, pe care nu îl găsea cu privirea. ”Darren, unde eşti? Mulţumesc pentru că ai trecut peste ceea ce s-a întâmplat la Miami şi ai fost alături de mine în această săptămână. De asemenea, aş vrea să îi mulţumesc tatălui meu, care este poate prea nervos în timpul meciului, mulţumesc familiei şi tuturor celor care au fost alături de mine de-a lungul acestei săptămâni”.

Pe final de discurs, românca a declarat zâmbind că deja aşteaptă să revină la turneul care i-a adus cele mai mari realizări în carieră.”Abia aştept să mă întorc aici anul viitor

--

Citește și: