no author
Claudiu Giurgea
2061 vizualizări 11 mai 2017


Simona Halep a câştigat fără emoţii primul game, iar după ce Coco Vadneweghe şi-a făcut la rândul ei serviciul, românca a reuşit o serie incredibilă de nouă game-uri consecutive câştigate. Primul set a durat fix 25 de minute, iar în actul secund, Halep a ajuns foarte repede să conducă cu 4-0. Sportiva din Statele Unite a sărbătorit cu pumnii în aer câştigarea primului game din manşa a doua, întrerupând astfel seria de 9 game-uri consecutive a Simonei.

Până la final Halep nu a mai cedat niciun punct şi s-a impus în două seturi identice, 6-1, 6-1, la capătul unui meci ce a durat 59 de minute. După victoria din meciul cu Vadneweghe, Halep va reveni pe locul 4 în clasamentul WTA, după ce, la începutul acestei săptămâni era doar pe poziţia a 8-a.

Pentru un loc în finală, Halep va evolua cu învingătoarea din partida Kiki Bertens (Olanda), locul 19 WTA - Anastasija Sevastova (Letonia), locul 22 WTA. Dacă va ajunge în finala competiţiei, Simona Halep ar putea să o întâlnească pe Sorana Cârstea, locul 83 WTA, care va evolua joi împotriva sportivei din Franţa Kristina Mladenovic, locul 17 WTA.

--

Citește și: