968 vizualizări 7 apr 2017

"Trebuie să fim conştienţi, în momentul de faţă, că asta ne este valoarea, noi cred că trăim mai mult din amintiri, din ceea ce a obţinut echipa naţională în trecut. Ce a fost în trecut a fost în trecut şi acum trebuie să vedem ce se va face de acum înainte şi să fim conştienţi de materia primă pe care o avem la dispoziţie.

Am spus-o în vară, dacă nu mă înşel. Christoph Daum nu e un Harry Potter care să deţină bagheta magică şi să facă minuni, nu e magician. Trebuie răbdare şi trebuie să fim conştienţi că asta este valoarea echipei naţionale. Noi vedem doar problemele şi se discută doar de problemele care sunt, în loc să se analizeze cum să se rezolve aceste probleme", a afirmat Bogdan Lobonţ pentru ProSport.

România a acumulat şase puncte în cele cinci meciuri disputate în preliminariile Campionatului Mondial din 2018 şi ocupă locul al patrulea în grupa E, la şapte puncte de liderul Polonia.

Portarul Bogdan Lobonţ, ajuns la 39 de ani, evoluează în prezent la AS Roma, cu care mai are contract până în vara anului 2018.

Citește și: