30 ianuarie 201715:561522

Premieră în România: toate meciurile oficiale de fotbal vor fi filmate. Cât plăteşte FRF

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din data de 25 ianuarie a aprobat în unanimitate de voturi încheierea unui contract de cumpărare de camere video în valoare de 53.000 de euro, la propunerea administraţiei FRF, informează, luni, site-ul frf.ro.

Conform sursei amintite, fiecare membru afiliat va primi din partea Federaţiei Române de Fotbal o cameră video pentru filmarea tuturor meciurilor indiferent de competiţie – juniori, Liga 3, Liga 2, feminin şi futsal. Echipele gazdă au datoria să filmeze partida, iar înregistrarea să ajungă şi la clubul oaspete.

Acest proiect al FRF va avea multiple beneficii: monitorizarea jucătorilor, monitorizarea arbitrajelor, o bază de date completă pentru toţi antrenorii, evitarea speculaţiilor înainte şi după disputarea partidelor.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.