8985 vizualizări 16 feb 2017

Cornel Râpă (27 de ani) a fost lăsat să plece liber de contract de la Steaua, iar acum este om de bază la Pogon Szczecin, ocupanta locului 7 din Polonia. Luni, în primul meci oficial din 2017, a fost integralist, iar Pogon a câştigat cu 2-1 în faţa lui Piast Gliwice. A fost a 12-a apariţie din campionat în acest sezon. În Polonia, ocupantele primelor 8 locuri din sezonul regulat se califică în play-of.

Râpă a jucat pentru Steaua 49 de meciuri de campionat în 3 sezoane şi jumătate pentru Steaua, în care a reuşit să marcheze un singur gol.

În acest moment, Steaua nu are un fundaş dreapta "bătut în cuie". Reghecampf l-a încercat timp de un an pe Enache pe acest post, dar fără vreun rezultat satisfăcător. Au mai jucat acolo Ovidiu Popescu, pe care acum patronul îl cere la mijlocul terenului, dar şi Jakolis, pentru un meci. Bălaşa, adus ca fundaş dreapta în această iarnă, va fi mutat în centrul apărării. Cea mai viabilă soluţie pe acea poziţie s-a dovedit a fi Gabriel Tamaş, dar care dă un randament mai bun ca stoper, scrie Digisport.

--

Citește și: