1 august 201719:12272

O mare companie din România investeşte într-o echipă de fotbal de Liga a II-a

Echipa de fotbal Metaloglobus Bucureşti a fost fondată în 1956, că echipa a fabricii Metaloglobus.La sfârşitul sezonului 2016-2017 de Liga a III-a, Metaloglobus a câştigat Seria II la o distanţă de 11 puncte de locul 2, Viitorul Domneşti, şi a promovat în Liga a II-a pentru prima dată în cei peste 60 de ani de existenţa.

Clubul îşi joacă meciurile de acasă pe Stadionul Metaloglobus din cartierul Pantelimon din Bucureşti, iar începând cu acest an competiţional a semnat un parteneriat cu Alexandrion Grup.

În acest moment, Fundaţia Alexandrion şi Alexandrion Grup România susţin activ cinci echipe de fotbal: Universitatea Craiova, CSM Politehnică Iaşi, ASU Politehnică Timişoara, Petrolul Ploieşti şi Universitatea Cluj, la care se aduagă şi Metaloglobus Bucureşti.

În domeniul sportiv, cei de la Alexandrion Grup şi Fundaţia Alexandrion au fost şi sunt implicaţi  în mod consecvent, atât prin susţinerea unor prestigioase echipe de handbal şi fotbal, dar şi alte sporturi precum golful, rugby-ul, ciclismul, box-ul, polo, tenisul. De asemenea organizează Gala Trofeele Alexandrion, eveniment ajuns la cea de-a două ediţie, prin care se doreşte contribuirea la susţinerea şi recompensarea valorilor sportive din România.

Motto-ul Fundaţiei Alexandrion este: „continuarea maratonului susţinerii mişcării sportive din România”

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.