1 august 201719:5459709

Motivele pentru care s-a sinucis Vasile Turcu. Dinamovistul avea mari probleme cu firmele. Lista falimentelor

Vasile Turcu, fostul acţionar la FC Dinamo, s-a sinucis la începutul lunii martie anul acesta, având mari probleme cu banii.


Numele lui Turcu încă figurează ca asociat la mai multe firme, trei dintre acestea constituind aşa-zisul Grup Romconstruct: Romconstruct Impex SRL, Romconstruct Holding Grup SA şi Monolit – Antrepriza de Construcţii Montaj Nr.3 SA.

Aceste societăţi se află sub incidenţa Legii 85/2014, ultima care a intrat în insolvenţă fiind Monolit – Antrepriza de Construcţii Montaj Nr.3 SA, în timp ce Romconstruct Impex SRL se află în cea mai avansată fază a procedurii.

Firmele au datorii de 27,5 milioane lei la două firme de leasing, iar masa credală este de 32 de milioane de lei, informează supervizor.ro, portal specializat în insolvenţe şi falimente. Totodată, Vasile Turcu a luat din firmă 800.000 lei, cu titlul de împrumut.

Toate aceste probleme financiare nu fac decât să confirme că Vasile Turcu s-a sinucis pentru că nu mai avea bani şi acumulase datorii uriaşe, şi explică şi mesajul din biletul de adio: „Îmi pare rău pentru tot şi regret că nu vă mai pot susţine aşa cum o făceam cândva''.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.