16 iulie 201711:283654

Moment hilar la Wimbledon. Cum s-a descurcat pe teren un fan, după ce a fost îmbrăcat într-o fustă de tenis de Kim Clijsters. VIDEO

Fanii tenisului din tribune nu se pot abţine, în pauzele dintre lovituri, să nu strige încurajări sau să nu dea sfaturi preferaţilor din teren. Este cazul şi următorului spectator de la Wimbledon, care, însă, a avut parte de "meciul" vieţii sale, odată ce jucătoarea de tenis, Kim Clijsters, l-a invitat să ia parte la joc, dar nu oricum, ci după ce l-a îmbrăcat într-o fustă de tenis.

Totul a început după ce bărbatul a strigat, din tribune, către Clijsters, sfătuind-o în ce loc ar trebui să servească când aceasta se pregătea să lovească mingea, potrivit The Telegraph.

În loc să îi bată obrazul, Clijsters, câştigătoare de trei ori la US Open şi de două ori ajunsă în semifinale la Wimbledon, l-a invitat pe teren pentru a-i returna serviciul. Singurul obstacol - codul vestimentar extrem de strict al turneului de Grand Slam care presupune ca jucătorii să poarte alb din cap până în picioare, iar fanul lui Clijsters nu se încadra.

Clijsters a găsit, însă, foarte repede rezolvarea, şi i-a adus un tricou şi o fustă-pantoloni, ambele albe, din termobegul său. Momentul în care bărbatul a încercat să îşi tragă fusta peste pantolonii săi scurţi a stârnit hohote de râs. 
 

 


 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.