no author
Claudiu Giurgea
1902 vizualizări 12 mai 2017

Gruparea preluată de Il Luce la începutul acestui sezon riscă să rateze Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv, iar Seluk spune că Lucescu ar fi trebuit să demisioneze cu mult timp în urmă. Mai mult, acesta îl acuză pe tehnicianul român că nici măcar nu încearcă să salveze situaţia şi că singurul plan al acestuia ar fi să mai obţină "câteva milioane de euro înainte de pensionare".

"Timpul lui Lucescu a trecut şi trebuie să înţeleagă şi el asta! Tot ce vrea este să mai prindă câteva milioane înainte să se retragă. Mi se pare că nici măcar nu încearcă să remedieze situaţia. Face pe prostul, se preface că nu înţelege rusa", a declarat Dmitry Selyuk, conform soccernews.ru.

Nu este prima dată când Seluk intră într-un conflict cu un antrenor, de notorietate fiind schimburile avute de agentul de jucători cu spaniolul Pep Guardiola, care chiar i-a impus ucraineanului să-şi ceară scuze după mai multe afirmaţii făcute la începutul acestui sezon, precizând la acea dată că Yaya Toure nu va mai mai juca pentru City până când acest lucru nu urma să se întâmple.

Cu trei etape înainte de finalul sezonului din Rusia, Zenit ocupă locul 3 în clasament, cu 52 de puncte. Spartak Moscova este deja campioană (63 de puncte), în timp ce al doilea loc de Champions League este ocupat de ŢSKA Moscova, cu 53 de puncte.

--

Citește și: