no author
Mihai Draghici - Mediafax
4393 vizualizări 11 apr 2017

UPDATE 22.00: Clubul de fotbal Borussia Dortmund a confirmat că fundaşul spaniol Marc Bartra a fost rănit în explozia care a vizat autocarul echipei.

"În explozie a fost rănit MarcBartra, care acum se află la spital. Îi dorim însănătoşire grabnică", a transmis Clubul Borussia Dortmund prin Twitter.

Potrivit unor surse citate de presa germană, fundaşul spaniol în vârstă de 26 de ani nu are răni grave, ci doar tăieturi la mâini provocate de cioburi şi este în stare de şoc.

UPDATE 21.30:  Meciul Borussia Dortmund - AS Monaco, în cadrul primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, a fost anulat şi va fi reprogramat în urma exploziei care a vizat autocarul echipei germane, afirmă surse citate de publicaţia Focus.

Potrivit unor surse citate de publicaţia Focus, trei dispozitive au explodat în apropierea autocarului.

La puţin timp după plecarea de la hotel, un dispozitiv a explodat în faţa autocarului. Incidentul a avut loc la circa zece kilometri de Stadionul Signal-Iduna-Park, unde Borussia Dortmund va disputa meciul cu AS Monaco, în cadrul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Mai multe geamuri ale autocarului s-au spart din cauza deflagraţiei. Nu este clar dacă explozia a fost produsă de o petardă puternică sau de alt tip de dispozitiv.

"A avut loc un incident la plecarea autocarului. O persoană a fost rănită. Vom oferi detalii", a transmis clubul de fotbal german prin Twitter.

Poliţia a confirmat incidentul, anunţând că a mobilizat efective şi va încerca să afle natura exploziei.

În explozie a fost rănit fundaşul central spaniol Marc Bartra, în vârstă de 26 de ani, care a fost transportat la spital, au declarat surse citate de revista Bild. Nu există informaţii despre gravitatea rănilor acestuia.

--

Citește și: