3151 vizualizări 10 sep 2017

Hagi a ajuns la al treilea meci consecutiv în care nu pierde în faţa FCSB-ului. Ba chiar are două victorii. Ultima a venit sâmbătă seara. Viitorul s-a impus cu 1-0 graţie unui gol superb înscris de Eric de Oliveira. Campioana României a reuşit să-şi păstreze avantajul până la ultimul fluier.

Gică Hagi explică motivele pentru care jucătorii săi au făcut un meci atât de bun, deşi echipa a suferit în acest debut de sezon. Fostul mare fotbalist român spune că a reuşit să-l surprindă pe Nicolae Dică, dar şi jucătorii s-au hipermotivat:

”Orice echipă care joacă Steaua, chiar dacă am fost campioni, te autodepăşeşti. Am jucat direct, n-am jucat din spate, cred că i-am surprins cu asta. Dar, repet, cred că ne-am autodepăşit pentru că am avut în faţă una dintre cele mai bune echipe din campionat. Avem momente când nu jucăm, dar ne revenim, avem talent. Noi pierdem jucători, dar suntem omogeni. Echipa are omogenitate şi ştie să joace jocul pe care-l facem noi de obicei”, a declarat Gică Hagi al DigiSport.

Patronul Viitorului a vorbit şi despre transferul lui Eric de Oliveira, jucătorul care a dus victoria. Hagi spune că-i place stitlul brazilianului: ”Eu am fost decar şi îmi place să iau decar. A fost Dică, a fost Cernat, acum este Eric. Eu cred că mă pricep la postul şi atunci iau jucător care să mă ajute. Important este că şi Horj a jucat foarte bine. Trebuie să-i dau drumul lui Boli, deoarece era mai bine pentru el din toate punctele de vedere. Eu cred că am făcut o alegere bună, am luat tinereţe”.

Citește și: