no author
Andrei Pal
1754 vizualizări 6 mar 2017

Reghecampf s-a arătat deranjat de faptul că Neubert, alături de care a lucrat pentru o lungă perioadă de timp la mai multe echipe, a vorbit la superlativ despre Edi Iordănescu, în timp ce la adresa sa şi a lui Mihai Stoica a avut de adus reproşuri, în legătură cu despărţirea de FC Steaua, din vara lui 2016. Reghecampf a oferit şi câteva exemple care, din punctul său de vedere, demonstrează că s-a purtat mai mult decât corect cu fostul său colaborator, înainte ca acesta să plece în Bulgaria.

"În general, în momente când vezi că unii oameni vezi că ies şi fac anumite declaraţii şi i-ai ajutat în viaţă, atunci doare. Mă refer la Thomas Neubert. A dat o declaraţie în ProSport unde el a zis că în perioada în care eram plecat în Las Vegas nu am avut timp sa vorbesc cu el. Eronat. În iarnă, în momentul în care am semnat la Steaua, Tommy a venit la mine şi mi-a spus că cei de la Litex l-au căutat. Când am ajuns eu la Litex, nimeni nu-l ştia acolo. În momentul când patronul nostru era închis, Tommy primea 120.000 de euro, la începutul fiecărui an, avans la primul salariu. Tommy a câştigat cu mine peste 1 milion şi ceva în 3 ani. V-am spus că el câştiga mai mult decât antrenorii din Liga 1. MM s-a împrumutat de bani să-i dea lui 120.000 de euro. Îmi pare rău de el, n-o să vorbesc niciodată de rău de el, e fratele meu. A fost dorinţa lui să plece la Litex, acum ŢSKA.

Câştigă 20.000 de şi ceva de euro acolo. Cred că se referea la Edi când spunea că are caracter. Eu îl apreciez foarte mult pe Edi. Eu aveam clauză 1 milion de euro. Dacă plec, plătesc suma asta, dacă mă dă afară Becali, plăteşte el.

Nimeni nu a ştiut până în acest moment acest lucru. În momentul în care am semnat (n.r. cu Steaua) am luat 300.000 de euro din clauza mea de reziliere, care era de un milion de euro şi a rămas de 700.000. Am tăiat 300.000 de euro de la mine şi am pus aceşti bani la Tommy. Asta înseamnă să ţii la oamenii cu care lucrezi. Este o clauză în oglindă. În momentul în care eu plec sau tu mă dai afară, plătim aceşti bani.

El spune la un moment dat, în interviul dat, că a lucrat cu un antrenor care vede fotbal de dimineaţă până seara... Nu m-a deranjat asta, pentru că şi eu îl ştiu pe Edi (n.r. Iordănescu) şi e foarte devotat. M-a deranjat că a spus lucruri care nu sunt adevărate! Şi eu, şi MM, toţi l-am vrut la Steaua. Nu m-a deranjat că a zis de Edi că are caracter, dar am făcut o paralelă cu ce a zis despre mine şi MM, că nu l-am lăsat să mai vină în ultimele 20 de zile", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

--

Citește și: