8458 vizualizări 16 apr 2017
Internaţionalul panamez Amilcar Henriquez a fost împuşcat mortal chiar în faţa casei sale din provincia Colon, au confirmat autorităţile, care susţin că fotbalistul tocmai pleca de la locuinţa sa atunci când un atacator a tras în direcţia lui mai multe focuri de armă. În incident au fost rănite alte două persoane care se află în acest moment la spital. 
 
Henriquez a fost şi el dus la un spital din apropiere, dar a murit câteva ore mai târziu. Preşedintele Juan Carlos Varela a condamnat acest incident şi s-a exprimat pe Twitter, cerându-le autorităţilor de la Colon să-i prindă pe făptaşi. 
 
Henriquez era membru al echipei naţionale a statului Panama care se află în prezent în cursa pentru calificarea la Cupa Mondială din 2018 care va avea loc în Rusia, iar cel mai recent meci jucat pentru ţara sa a fost în luna martie, atunci când Panama a remizat 1-1 cu Statele Unite. 
 
Federaţia de Fotbal din Panama a transmis condoleanţe pe Twitter: „Regretăm profund moartea jucătorului internaţional Amílcar Henríquez. Dumnezeu să-ţi primească sufletul, Mickey!”. 
 
 

 

--

Citește și: