463 vizualizări 15 apr 2017

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul FCSB-ului, a declarat că deocamdată nu ia în calcul o despărţire de atacantul venit de la Astra, însă este sigur că atunci când va veni momentul, Alibec va pleca o sumă importantă, scrie Prosport.

"Nu ştiu de nicio ofertă pentru Alibec, nu mă interesează acest lucru. Cred că va grăbiţi. are doar 4 luni la Steaua. Cu siguranţă va veni o vreme când va pleca, dar deocamdată e prea devreme. Nicio echipă din România, indiferent de valoarea jucătorilor, nu va putea vinde fotbalişti la nivelul la care vinde Steaua", a declarat Laurenţiu Reghecampf în cadrul unei conferinţe de presă.

Mihai Stoica afirmă că pentru clubul bucureştean este mult mai importantă o calificare în grupele UEFA Champions League decât o cedare a lui Alibec în această vară, fie şi pentru un preţ record pentru fotbalul românesc.

"Este mult mai important să ajungi în grupele UEFA Champions League cu Alibec în echipă decât să-l vinzi acum cu 15 sau chiar 20 de milioane de euro. Obiectivul nostru şi al patronului este calificarea în grupele UEFA Champions League", a precizat şi Mihai Stoica în cadrul unei conferinţe de presă.

--

Citește și: