no author
Claudiu Giurgea
580 vizualizări 18 mai 2017

După victoria din El Clasico al legendelor, 3-2 cu Real Madrid, jucat în Beirut pe 28 aprilie, echipa de legende a Barcelonei se pregăteşte să dea din nou lovitura. Următoarea partidă va fi o premieră. Barcelona va juca, pe 30 iunie, pentru prima dată acasă, cu Manchester United Legends.
Mediul se anunţă a fi unul spectaculos. Pe lângă Gică Popescu, antrenorul echipei de legende a Barcelonei, Jose Maria Bakero, îi va avea la dispoziţie pentru întâlnirea cu Manchester United Legends şi pe: Angoy, Guzman, Juan Carlos, Nadal, Belletti, Andersson, Dehu, Edmilson, Goikoetxea, Mendieta, Giuly şi Julio Salinas.

Prezenţa "eroului" de la Beirut, Ronaldinho, care a oferit 3 assist-uri superbe pentru victoria cu 3-2 cu Real Madrid, nu a fost confirmată, însă lista nu este finalizată.

De partea cealaltă, în echipa diavolilor roşii vor face parte nume precum: Blomqvist, Fortune, Poborsky, Scholes, Phil Neville, Silvestre şi Dwight Yorke.

Partida retur cu Manchester United Legends se va juca pe 2 septembrie, pe Old Trafford.

Potrivit site-ului oficial al Barcelonei, banii strânşi în urma meciurilor între legendele celor mai mari echipe din Europa vor fi donaţi pentru tratamentele copiilor de la Centrul Pediatric de Cancer din Barcelona. Preţurile biletelor variază între 10 şi 21 de euro (45 de lei şi 95 de lei).

--

Citește și: