no author
Claudiu Giurgea
3679 vizualizări 10 apr 2017

În minutul 34, suporterii şi-au ţinut respiraţia. Andrei Ivan a rămas inconştient pe gazon, după un cot în ceafă primit de la Bălaşa. Imediat, Florin Niţă a intervenit şi a încercat să-i scoată limba, pentru a nu se sufoca. Toată scena a fost urmărită cu înfrigurare de familia lui Ivan, care se afla pe stadion. Sora şi mama jucătorului au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza şocului pe care l-au trăit. Din fericire, Ivan spune că se simte bine i-a mulţumit public lui Niţă:

”Sunt bine, mi-am revenit. Îi mulţumesc lui Niţă că a venit să-mi scoată limba... leşinasem. Sunt bine, o să-mi fac mâine analizele. Nu ştiam că sora mea a leşinat... O să vorbesc cu ea acasă”, a declarat Andrei Ivan.

Atacantul de 20 de ani a vorbit şi despre eşecul cu 1-0 în faţa FCSB-ului. Ivan este de părere că lipsa experienţei a făcut diferenţa: ”Trebuie să mai prindem experienţă şi apoi o să ne fie şi nouă mai uşor. Asta este, trebuie să o luăm de la capăt şi să câştigăm cu Astra. Obiectivele noastre sunt să terminăm pe podium şi să câştigăm Cupa”, a mai spus Ivan.

--

Citește și: