66 vizualizări 13 sep 2017

”Suntem în Wels să câştigăm. De ce nu? Pe hârtie suntem clar outsideri, dar jucătorii noştri  sunt foarte motivaţi”, a spus, încrezător, căpitanul Andrei Pavel, fost jucător de top în circuitul ATP, acolo unde l-a întâlnit pe Stefan Koubek, actualul căpitan de echipă al Austriei, pe care l-a învins, scrie site-ul FRT: ”Nu sunt foarte bun la statistici, dar îmi amintesc că am câştigat împotriva lui Stefan”.

Andrei Pavel a avut numai cuvinte de laudă despre tenisul din Austria, dar s-a declarat convins şi de potenţialul jucătorilor din echipa României, pe care îi vede capabili să ajungă în Top 100 ATP.

”În circuit am întâlnit mulţi jucători austrieci, nişte băieţi de treabă. Mă simt bine aici în Wels şi sunt optimist că vom câştiga”, a declarat şi Horia Tecău, campionul de dublu de la US Open, şi cel mai experimentat jucător din echipa României.

Debutanţi în Cupa Davis, Dragoş Dima şi Bogdan Borza se gândesc şi ei la victorie: ”Este o onoare pentru noi să ne reprezentăm ţara în Cupa Davis. Sperăm ca în final noi să fim cîştigători”.
Şi pentru Răzvan Itu, vicepreşedintele Federaţiei Române de Tenis, şi Team manager, victoria nu este un lucru imposibil: ”Suntem foarte fericiţi că jucăm cu o echipă atât de tânără în Wels. Cu o echipă pentru viitor. Sunt convins că putem câştiga împotriva Austriei. De ce nu?”
 

Citește și: