no author
Andrei Pal
237 vizualizări 12 mai 2017

"Bursucul" se pregăteşte de finala Cupei Preşedintelui Emiratelor Arabe Unite, care se va juca pe 19 mai, şi anunţă că se va gândi să preia un club din Liga 1 doar în cazul în care va fi liber de contract, iar clubul îi va propune o strategie clară: "Mă bucură faptul că sunt băgat în seamă, dar nu m-a căutat nimeni. Nici de la Craiova, nici de la Steaua. E greu să vă spun ceva. E clar că dacă în vară nu voi avea ofertă, nu pot sta acasă. Vreau să lucrez, vreau să muncesc. Dacă e un proiect sănătos şi sunt dorit, normal că vreau să merg. Toate echipele despre care se vorbeşte au antrenor în momentul de faţă, iar eu am echipă. Dacă se va ajunge la o ofertă din partea Stelei, veţi vedea răspunsul meu, dar, deocamdată, sunt doar vorbe. Ar fi bine să merg undeva unde e o strategie, să nu mai stau să iau echipe de pe ultimul loc,"a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Cu câteva minute înainte ca fostul fundaş să-şi spună planurile, Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a colabora cu Dan Petrescu la FCSB. Finanţatorul vicecampioanei a dezvăluit că ar fi gata să facă o concesie şi să nu se bage peste activitatea "Bursucului", pentru că, altfel, un parteneriat între cei doi ar fi imposibil: "Nu cred că vine Dan Petrescu. De ce? Voi ştiţi cum e la Steaua. Eu am altă idee despre viaţă şi despre ce înseamnă să fiu stăpân. Eu angajez angajaţi, nu angajez colaboratori. Nu mi-a trasnmis nimic, dar dacă vine Dan Petrescu şi spune <<Băi, Gigi, uite care e treaba, îţi vezi de treaba ta şi eu răspund>>. Îl las şase luni, fac o convenţie, dacă nu e pe primul loc la şase puncte de al doilea, cade convenţia.

Credeţi că sunt tâmpit, că nu am minte în cap? Cine nu ar vrea să doarmă liniştit? Eu sunt băiat deştept, vreau un antrenor care să garanteze şi să răspundă de rezultate. Dacă nu răspunzi, normal că mă bag eu", a anunţat Becali.

--

Citește și: