6041 vizualizări 2 feb 2017

Ministrul de Justiţie a provocat multă agitaţie în România, după ce marţi seară a anunţat că a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă prin care Codul de Procedură Penală şi Codul Penal au fost modificarte. Cel mai important, abuzul în serviciu a fost dezincriminat, lucru care a produs furie la nivel naţional.

Gigi Becali susţine că a pierdut o afacere de 23 de milioane de euro din cauza agitaţiei din România. Patronul FCSB spune că a negociat vânzarea unui teren în valoare de 23 de milioane de euro, însă investitorii străini s-au răzgândit după ce au văzut situaţia politică din ţara noastră. Iniţial, Becali a susţinut cele două proiecte propuse de Guvernul Grindeanu, cel de amnistie şi cel de graţiei, însă acum spune că a schimbat tabără:

”Trebuia să vând azi un teren de 23 de milioane de euro şi arvuna era 3 milioane de euro. Oamenii erau străini, cică să mai aşteptăm două-trei zile. Pentru un singur om să suferim noi? Ce fel de oameni sunt ăştia? Ce fel de bărbaţi sunt? Ne-am pus să sacrificăm ţara pentru un singur om. Îţi dai seama ce mă oftic, luam azi 3 milioane de euro şi 23 de milioane până în vară.

Citeşte în continuare pe Prosport.

Citește și: