2 februarie 201708:086033

Cum a pierdut Becali o afacere de 23 de milioane de euro din cauza protestelor din întreaga ţară

Gigi Becali susţine că a pierdut o afacere de 23 de milioane de euro din cauza situaţiei provocate de adoptarea Ordonanţei de Urgenţă care modifică unele articole din Codul Penal şi Codul de Procedură Penală. Peste 100.000 de oameni au ieşit miercuri seară pentru a protesta împotriva Ordonanţei de Urgenţă dată de ministrul Justiţiei, Florin Iordache.

Ministrul de Justiţie a provocat multă agitaţie în România, după ce marţi seară a anunţat că a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă prin care Codul de Procedură Penală şi Codul Penal au fost modificarte. Cel mai important, abuzul în serviciu a fost dezincriminat, lucru care a produs furie la nivel naţional.

Gigi Becali susţine că a pierdut o afacere de 23 de milioane de euro din cauza agitaţiei din România. Patronul FCSB spune că a negociat vânzarea unui teren în valoare de 23 de milioane de euro, însă investitorii străini s-au răzgândit după ce au văzut situaţia politică din ţara noastră. Iniţial, Becali a susţinut cele două proiecte propuse de Guvernul Grindeanu, cel de amnistie şi cel de graţiei, însă acum spune că a schimbat tabără:

”Trebuia să vând azi un teren de 23 de milioane de euro şi arvuna era 3 milioane de euro. Oamenii erau străini, cică să mai aşteptăm două-trei zile. Pentru un singur om să suferim noi? Ce fel de oameni sunt ăştia? Ce fel de bărbaţi sunt? Ne-am pus să sacrificăm ţara pentru un singur om. Îţi dai seama ce mă oftic, luam azi 3 milioane de euro şi 23 de milioane până în vară.

Citeşte în continuare pe Prosport.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.