11 mai 201714:281688

Cristiano Ronaldo poate fi închiriat. Suma fabuloasă pe care o cer reprezentanţii fotbalistului

Compania care îl reprezintă pe Ronaldo îl poate împrumuta pe atacantul Realului pentru 4 ore şi jumătate, timp în care acesta va da autografe, va face poze şi poate să fie, pentru o zi, imaginea unui produs al clientului, potrivit dezvălurilor din Footbal Leaks: The Dirty Business of Football.Totul pentru 1, 1 milioane de euro.

Până acum, era cunoscut faptul că portughezul poate să facă doar reclame, însă conform ultimei dezvăluiri, pentru aproximativ 1,1 milioane de euro Cristiano Ronaldo poate veni la o cafea, poate oferi live-uri pe site-urile de socializare ale "cumpărătorului", dar şi pe conturile sale, se poate poza şi oferi autografe, toate într-un timp limitat: 4 ore şi jumătate.

În carte este scris că în 2013 o companie din Arabia Saudită a plătit taxa cerută companiei lui Ronaldo, Multisports & Image Management. Pentru suma dată, arabii au făcut un photoshooting cu Ronaldo, au primit două postări ale superstarului pe conturile de socializare şi 5 tricouri cu autografele sale. Mai mult, Cristiano Ronaldo a fost pentru o singură zi imaginea companiei din Arabia Saudită.

Această activitate îi aduce portughezului un venit important, 500,000 de euro (n.r. suma care-i rămâne după ce îşi plăteşte către Real Madrid procentul din drepturile de imagine) pe săptămână câştigă Ronaldo în urma acestor evenimente.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.