no author
Iulian Coşuleţu
2442 vizualizări 2 feb 2017

Peste 100.000 de oameni au protestat, miercuri seara, în faţa Guvernului, nemulţumiţi faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale. Mai mult, oficialii echipei de handbal Dinamo au declarat că nu au niciun fel de legătura cu incidentele petrecute în Piaţa Victoriei.

”Echipa de handbal a clubului doreşte să mulţumească încă o dată suporterilor, ce sunt de fiecare dată la înălţime. Am vrea, de asemenea, să şi clarificăm câteva lucruri referitoare la evenimentele de ieri.

Echipa de handbal nu a organizat niciun fel de deplasare şi niciun fel de miting. Fiecare suporter în parte este, împreună cu noi, jucători, staff şi conducere, parte din familia Dinamo, astfel că suntem cu toţii implicaţi, la diferite nivele, în parcursul echipei.

Suntem alături de fiecare dinamovist în parte, dar cum fiecare individ are preferinţele şi apartenenţele sale, nu putem nici judeca, nici asuma nimic”, anunţă conducerea echipei de handbal masculin Dinamo Bucureşti, pe pagina de Facebook a formaţiei.

Dinamo s-a calificat în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, după ce a învins marea rivală Steaua, scor 25-18.

 

--

Citește și: