2129 vizualizări 3 feb 2017

Eu am renunţat la Real Madrid. Adică i-am închis telefonul în nas lui Mijatovic, nu am vrut să stau de vorbă cu el. Nu mi-a părut rău, pentru că nu mi-au plăcut modul de abordare şi aroganţa. Mai degrabă eşti om şi ne înţelegem, decât să fii arogant cu mine şi să îmi fii superior. Dacă stăm de vorbă, înseamnă că suntem la acelaşi nivel. Eu am multe de învăţat de la tine, poate ai şi tu ceva de învăţat de la mine, dar niciodată nu-mi place să mă tratezi de sus. I-am închis telefonul şi nu am regretat niciodată. I-am spus nu Realului în vara în care m-am transferat de la Roma la Inter. Am avut o vară agitată, punctul de vedere îl spusesem Romei când am câştigat Cupa Italiei, ştiau care e dorinţa mea. Au ales să facă lucruri de capul lor, fără să mă întrebe, în încercarea de a câştiga mai mulţi bani", a declarat Cristian Chivu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Nu am regretat niciodată!", afirmă fostul căpitan al naţionalei României, care a precizat că principala cauză a fost aroganţa arătată de fostul oficial al Realului, care i-a vorbit de sus.

În acea vară, Chivu s-a transferat pe 15 milioane de euro de la AS Roma la Internazionale Milano. Singurul regret este din 2010, după ce a câştigat Liga Campionilor cu nerrazzuri, când nu şi-a forţat plecarea la "o echipă mare, poate cea mai mare".

Fostul fundaş nu a dezvăluit despre ce echipă a fost atunci vorba, dar de-a lungul anilor au existat speculaţii că Real Madrid l-ar fi vrut din nou, după ce Mourinho a preluat banca tehnică a "galacticilor". Atunci, mutarea a fost refuzată de şefii lui Inter, dar Chivu simte că şi-ar fi putut forţa plecarea pe Bernabeu, dacă ar fi insistat mai mult.

 

--

Citește și: