3208 vizualizări 2 aug 2017

Au marcat: Carlao 54', Merkis 93', de Camargo 94', Efrem 105+1' / -.

1-0: Brazilianul Carlao a deschis scorul în urma unei lovituri de colţ. Fundaşul aflat la primul meci în acest sezon a reluat în forţă la colţul lung, Rîmniceanu nu a putut interveni.

2-0: Merkis a înscris la capătul unei faze confuze în careul Viitorului. Jucătorii lui Hagi nu au fost în stare să respingă mingea după o lovitură de colţ şi Merkis a punctat cu un şut din 8 metri.

3-0: După un carambol în apărarea Viitorului, Merkis a marcat cu un voleu de la 15 metri. La faza imediat următoare, De Camargo a dat cu capul dintre fundaşii campioanei şi a marcat pentru 3-0. Viitorul are nevoie de două goluri pentru a se califica.

4-0: Efrem înscrie cu un şut plasat din mijlocul careului, după o învălmăşală între fundaşi şi portarul Viitorului.

APOEL Nicosia: Waterman - Milanov, Rueda, Carlao (Merkis 81'), Lago - Bertoglio, Nuno Morais, Viniciuss, Aloneftis (Ebecilio 55') - Vander (Efrem 88'), De Camargo. Antrenor: Giorgos Donis.

FC Viitorul: Rîmniceanu - Boli, Tîru, M. Constantin, C. Ganea - Benzar, Nedelcu (Mladen 82'), D. Lopez - Chiţu, Fl. Coman (Eric 96'), Cicâldău (Herea 82'). Manager tehnic: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Vinicius 44', Ebecillo 88', Morais 118', Milanov 119' / Boli 31', Ţîru 69', Eric 98', Herea 119'.

Arbitri: Arbitri: Aleksei Eskov (central), Dmitri Mosyakin şi Igor Demeshko (asistenţi); rezervă: Kirill Levnikov (toţi din Spania).

Observatori: Haris Gvozden (Bosnia), Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Spania).

Stadion: GSP Stadium, Nicosia.

--

Citește și: