no author
Denis Şchiopu
666 vizualizări 11 sep 2017

La finalul şedinţei, preşedintele Comisiei Tehnice şi Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat că majoritatea a votat pentru rezilierea contractului cu tehnicianul german.

"A avut loc o evaluare şi o dezbatere privind situaţia echipei naţionale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenţi astăzi, cât şi cei absenţi, prin telefon, s-au pronunţat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naţionale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca preşedintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuţ Badea şi Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecţioner", a afirmat Stoichiţă.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima şedinţă a Comitetului Executiv. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu Mihai Stoichiţă la finalul şedinţei, în urma căreia a prezentat direcţia de acţiune pentru perioada următoare.

"În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum şi, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecţioner, în baza propunerilor primite de la preşedintele Comisiei Tehnice", a afirmat Răzvan Burleanu.

Echipa naţională a României, condusă de tehnicianul german Christoph Daum, nu mai are şanse de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a acumulat doar nouă puncte în cele opt meciuri disputate până acum în preliminarii.

Citește și: