7 februarie 201709:4014548

Becali: Vând tot şi reintru în politică

„Tot ce am vând”, este anunţul tranşant făcut de Gigi Becali, care vrea să renunţe la toate afacerile şi să reintre în politică. Totuşi, Becali nu va renunţa la echipa de fotbal pe care o deţine.

”Vreau să-mi simplific viaţa! Nu mai vreau să muncesc! Deşi sunt milionar, în închisoare nu am avut niciun ban în buzunar, nici măcar pentru un pachet de biscuiţi”, a spus Gigi Becali, potrivit capital.ro.

Decizia lui Becali nu este chiar una surprinzătoare din moment ce în ultimii ani doar echipa de fotbal a mai avut profit. În rest, toate celelalte societăţi ale latifundiarului fie au falimentat, fie se află în insolvenţă, cazurile Avicola Iaşi şi Fabrica de Armament Drăgăşani.

”Tot ce am vând! Singurul business pe care îl păstrez este echipa de fotbal Steaua. Îmi voi dedica viaţa României. Intenţionez să reintru în politică şi să-mi fac un partid”, a mai spus Gigi Becali. 

Potrivit aceleiaşi surse, omul de afaceri poartă negocieri cu mai mulţi investitori interesaţi să cumpere fabrica de armament. ”Preţul este de 10 milioane de euro", a explicat Becali.

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.