1310 vizualizări 17 mar 2017

"Fotbalul fără suporteri nu are farmec. Recunosc, e mai frumos cu ei", a declarat Becali la digisport. Apoi, a explicat cum va readuce suporterii pe stadion.

''O să vadă ei că nu se întâmplă nimic acolo (la CSA Steaua - n.r.). Lăcătuş, după un an, se plictiseşte şi pleacă. Vor vedea suporterii că Steaua e în Liga Campionilor şi vor veni copiii rătăcitori şi eu o să-i primesc cu braţele deschise. Şi pe cei de la Nord, şi pe cei de la Sud. O să ne refacem familia. Mai mult decât atât, ei au spus că vor să vadă unde e totul. Eu le promit că în cel mult un an, un an şi jumătate vor fi la mine şi numele, şi stema, şi marca. Palmaresul este deja, pentru că nu poate fi luat, nu poţi renunţa la istorie. Ei au spus că unde e Steaua, ei acolo merg. La mine va fi totul - şi palmares, şi nume, şi renume, şi stemă, şi culori. Şi atunci vor veni şi ne vom împăca şi vom face o Stea ca soarele de sus, de pe cer. Vom face pace", a spus Becali.

În acelaşi timp, patronul liderului din Liga 1 a anunţat că este sigur de faptul că "la Registrul Comerţului recuperăm 100% numele" şi că "o să le anulez eu lor toate mărcile alea şapte. O să vedeţi. Pe legi europene".

--

Citește și: