9 martie 201708:571456

Becali îi dă replica lui Rădoi. „Am spus-o la modul frumos, că a luat-o pe mirişte”

Patronul Stelei, Gigi Becali, îi răspunde lui Mirel Rădoi care l-a criticat destul de dur, susţinând că atunci când a venit la echipa naşului său a căzut într-o capcană.

”Eu, lui Mirel Rădoi, nu-i răspund. Nu-i răspund pentru că are o frustrare pe care o înţeleg şi nu o înţeleg. O înţeleg pentru că este ambiţios şi pentru că n-a reuşit la Steaua şi din cauza asta d-aia vorbeşte aiurea. Dar, eu pe Mirel nu vreau să-l pierd! Îl consider tot al meu, chiar dacă mai atacă el şi vorbeşte gura fără el, eu tot din familie îl consider. Nu pot să mă cert cu Mirel, n-am cum să mă cert cu Mirel! Bate câmpii, vorbeşte aiurea şi nu înţeleg ce vrea, nu l-am deranjat niciodată”, a spus Becali la Digi Sport.

Finanţatorul a mai spus că n-a intenţionat să-l jignească pe fostul căpitan al trupei din Ghencea: ”Am spus-o la modul frumos, că a luat-o pe mirişte. Nu vreau să mă cert cu el, nu vreau să-l pierd din familie. Este al meu, finul meu şi nu vreau să-l pierd pe Mirel pentru aşa ceva. Eu vreau să-l păstrez pe Mirel, băiatul frumos, băiatul bun. Că acum, are el nişte ambiţii...”.

 

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.