457 vizualizări 5 sep 2017

Naţionala României a avut una dintre cele mai slabe campanii de calificare din istorie. Eşecul cu 1-0 din Muntenegru ne-a ucis orice urmă de speranţă, deşi mai sunt două jocuri până la finalul preliminariilor. Gigi Becali consideră că se impun măsuri urgente. Una dintre ele, înlocuirea lui Christoph Daum cu un selecţioner străin:

”Daca nu ne deşteptăm şi dacă nu o să fie oameni specialişti şi la conducerea Federaţiei, şi la conducerea echipei de fotbal, o să ajungem în groapa definitivă a fotbalului mondial. În primul rând, trebuie repede acum un antrenor român care să mai poată să câştige ceva puncte din astea două meciuri. Părerea mea este că trebuie să plătesca cei ce l-au adus , asta e părerea mea”, a declarat Gigi Becali pentru Pro TV.

Pe termen lung, patronul FCSB spune că va pune umărul la schimbarea lui Răzvan Burleanu: ”O să ne unim tot fotbalul, toata floarea fotbalului ca acest domn Burleanu să nu mai câştige înca o dată în România. Se câştigă alegerile pe pomeni electorale, pe şmecherii şi pe minciuni. Dacă mai câştigă odată el, vai de capul nostru”, a mai spus Becali.

Citește și: